outdoor close up portrait young beautiful happy smiling curly girl wearing stylish straw hat street near blooming roses summer fashion concept copy space

Fii plăcută-n rândul membrilor! Haide să aflii cum!

Multe viitoare modele vin la interviu acuzând o frică puternică de necunoscut. E perfect normal atunci când pui punct la tot ceea ce făceai înainte și te nemulțumea, apoi adaugi o virgulă ca să aderi la o lume și un colectiv nou! 

Cert este că primul pas presupune să îți îmbrățișezi fricile și să înțelegi că emoțiile negative au totuși o parte pozitivă. Este în regulă să fii nesigură la început, asta înseamnă că este nevoie să pășești precaut pe terenul nou!

Iar ca să-ți facem introducerea mai ușoară și experiența adaptării mai plăcută, am întocmit o scurtă listă, menită să acopere o întrebare generală: “Care sunt preferințele membrilor cu care intru-n contact?”.

Pentru început e bine să înțelegi că dincolo de ecrane se află oameni simpli, la fel ca și tine. Preferințele lor nu sunt deloc ieșite din comun, la bază au un principiu solid: seriozitatea ta de model. Ca în orice relație de prietenie sau de business, oamenii se încred în cei care emană siguranță. 

Astfel, dacă-ți dorești să fii pe placul lor, ar trebui:

  • Să ai un comporament plăcut, să fii amabilă, diplomată, chiar și atunci când ceva nu îți este pe plac. Despre cum poți refuza elegant un membru a cărui cerință nu dorești să o onorezi vom dezbate mai târziu, într-un alt articol de blog. Arta conversațională pe care o vei dezvolta în urma training-urilor realizate de GO M.A.D. te va învăța cum să adopți o poziție fermă, dar deloc deranjantă!
  • Fii deschisă la sugestii! A nu se confunda cu a accepta orice, din partea oricui! A fii deschisă presupune a anticipa așteptările celor care te urmăresc și a-ți adapta show-ul la ceea ce își doresc ei să vadă! Desigur, totul în limita confortului tău fizic, dar și mental!
  • Cunoaște-ți corpul și pune-l în evidență! Membrii apreciază întotdeauna feminitatea frumos conturată! Asta înseamnă că trebuie să înveți ce articole vestimentare te avantajează, ce machiaj îți accentuează trăsăturile și ce accesori oferă cu adevărat un plus de valoare! Nu te îngrijora prea tare, nu este necesar să faci asta de una singură, atâta timp cât ai o întreagă echipă, bine organizată, în spate!
  • Ai încredere-n tine! Arăți bine de fiecare dată când te simți așa! Cunoaște-ți punctele forte, dar și cele slabe, concentrează-te pe cele care te plasează într-o lumină pozitivă atunci când interacționezi cu membrii!
  • Respectă-ți promisiunile! Așa cum îți spuneam la început, seriozitatea face diferența! Asumă-ți cu profesionalism orice promisiune făcută către membrii. Dacă le-ai confirmat prezența într-un anumit moment din zi, fii acolo pentru ei! Dacă ați stabilit o activitate anume sau un show tematic, onorează solicitarea!
  • Menține conexiunea cu cei care te urmăresc! Orice relație, indiferent de natura ei, trebuie menținută prin contact. În videochat, îți fidelizezi membrii conversând cu ei, mulțumindu-le mereu atunci când oferă tokens suplimentari. 

Acestea fiind spuse, multe sunt de învățat dacă-ți dorești să ajungi un model de succes! Dar, așa cum îți spunem mereu… nimic nu este imposibil dacă-ți dorești suficient de mult să reușești! Astăzi poate citești acest blog, iar anul viitor vom scrie tot aici, dar despre succesul tău! 

Programează un interviu și fă-ți curajul de a accepta o schimbare!