expressive young woman posing

Ghidul industriei videochat-ului

La fel ca la oricare alt loc de muncă, industria videochat-ului are și ea anumite reguli și conduite pe care modelele le urmează cu strictețe. Ele sunt simple în aparență, menite să asigure o bună desfășurare a activității, pregătind persoana pentru a face față tuturor provocărilor pe care le poate întâmpina în drumul spre succes. 

Dacă ești relativ nouă în această lume, creăm pentru tine un mini-ghid care să-ți ofere niște direcții, pentru început. Restul lucrurilor, le vei învăța cu timpul, ca urmare a sesiunilor de training absolvite, dar și a experienței pe care o vei acumula pe măsură ce vei petrece mai mult timp în online. 

  1. Respectă-ți confidențialitatea și intimitatea: de acest aspect este responsabil atât studio-ul cu care colaborezi, cât și tu însăți. GO M.A.D. Studio alături de partenerii săi a investit sume considerabile în securitatea cibernetică, menită să-ți protejeze datele online. Ceea ce ține de tine însă este să-ți creezi o nouă identitate, să funcționezi sub un alt nume (nickname) și să-ți construiești un alter ego – o personalitate care să te definească, dar și să te avantajeze în ochii membrilor.
  2. Comunică clar și respectuos cu toată lumea: de multe ori vei avea parte de dezamăgiri, căci nu toți oamenii cu care vei interacționa funcționează după aceleași reguli, însă trebuie să menții o atitudine calmă și să refuzi elegant orice solicitare nu ți se potrivește. Arta seducției prin comunicare se perfecționează la training-uri, însă baza intrinsecă cu care tu pornești la drum este de asemenea, foarte importantă.
  3. Respectă-ți limitele personale și determină-i și pe ceilalți să o facă: la GO M.A.D. Studio, ne preocupă starea de bine și integritatea modelelor. Nu există obligații și deci, nici consecințe. Nu există lucuri pe care trebuie să faci, dacă nu ți le dorești. Programul și activitatea ți le organizezi după bunul plac, rolul nostru este doar de a te sprijini și a-ți ghida pașii către reușită. 

Spune “nu” atunci când ceva nu este pe placul tău și caută să suplinești lipsurile prin perfecționarea altor abilități! 

Ghidul unui model care atinge culmile succesului conține mult mai multe decât am povestit noi astăzi aici, însă-ți dăm ocazia să le cunoști pe toate, în amănunt, la un interviu! 

Programează-te din timp, învinge-ți fricile și alătură-te unei echipe care funcționează doar la superlativ! 

WhatsApp: 0741 545 555