fbpx

Linia dintre vis și regret – de ce visurile trebuie îndeplinite la timpul lor

Uita-te in oglinda si vezi cine esti cu adevarat. Go M.A.D. Studio

Linia dintre vis și regret – de ce visurile trebuie îndeplinite la timpul lor

Hello! Tot eu va scriu, Luciana.

Am ales o tematica mai complexa azi pentru acest blog.  “Invata sa recuperezi visurile la care ai renuntat de teama celor care te judeca!”
Am citit intr-o revista un articol despre autoinvinovatire. Dupa spusele specialistilor, adultii care acum stau numeroase ore peste program, care sunt din cale afara de tipicari, care lucreaza doar pentru perfectiunea unui proiect, neglijandu-se pe ei, nereusind sa-si puna nevoile lor in fata altora, sufera de autoinvinovatire. Acest stil de viata te poate consuma, intrista, iti poate ruina eficienta si randamentul, pentru ca nefiind niciodata multumit, nu poti fi fericit. Se adauga ca motivul acestui sentiment poate avea radacini in copilaria indivizilor, unde parintii aveau un comportament foarte strict, standardele foarte mari ridicand mereu probleme pentru increderea in sine.

Iti amintesti de cat de suparati erau parintii tai pentru ca al tau coleg sau colega de banca lua o nota mai mare decat tine? Sau in aceeasi situatie, daca lua nota mai mica si tu mai mare, nu mai conta asa mult – pentru ca asta era datoria ta de elev/a? Unde nu exista apreciere meritata si castigata, desigur, nu exista incredere in fortele proprii. In acest caz, misiunea vietii este deraiata si dificil de carmuit.
Totul porneste din interior, si sentimentele negative si cele pozitive.Cum poti scapa de sentimentul negativ de autoinvinovatire? Prin repetitie. Da, suna ciudat! Dar doar repetandu-ti de multe ori ca POTI, ca VREI, ca AI NEVOIE, ca STII, ca AI SANSE, vei atrage asta asupra ta. E dovedit deja.

Uita-te in oglinda. Promite-ti toate lucrurile pe care ti le doresti. Incanta-te, premiaza-te, iubeste-te si trateaza-ti corpul si mintea ca pe un templu. Nu pleca urechea la toate bazaconiile debitate de ALTII, pentru ca da, lumea judeca ceea ce inseamna videochat, mai ales la noi in Galati. Nu toti iti vor binele! Inconjoara-te de oameni pozitivi, cu puterea de a inspira! Ajuta-te ca sa fii ajutata. Intreaba si vei afla!

Reteta succesului e simpla. Are gust de eficienta, devotare si un strop de nebunie. Asta am invatat cu ajutorul oamenilor cu care lucrez aici, in studioul GoMad.

De aceea… Go MAD.
Go Make A Difference.

Motto-ul spune multe! Come and make that difference!

No Comments

Post A Comment

Buna, sunt Andra! Vrei mai multe informatii?

× Cum pot sa te ajut?