825763 preview

Hai, pune-ți la punct finanțele că vine Crăciunul!

Oficial, de la 1 noiembrie, mai sunt doar 55 de zile până la Crăciun! Numărăm noi, pentru că-l așteptăm cu mare bucurie! 

Noi și modelele, care deja și-au planificat cadourile pe care le au de oferit. Atunci când, câștigurile devin stabile, iar tu nu mai duci grija zilei de mâine, este ușor să planifici în avans darurile pentru cei dragi! 

Ne punem la masă după program și discutăm. Fiecare povestește despre cum, pe măsură ce anii trec, iar ele devin tot mai potente financiar, ideea asupra cadourilor se modifică. Nu se mai uită cu jenă-n portofel atunci când intră într-un magazin sau când ajung la casă cu coșul plin. A cheltui bani nu mai este o povară, ci o plăcere, atunci când îi ai! 

Cumperi mai întâi pentru tine, apoi pentru ceilalți: am învățat cât de mult contează să fii bine, ca să poți să oferi mai departe. Să te priorizitezi ca și persoană, să-ți îndeplinești visurile și idealurile, apoi să ai grijă și de ceilalți. Să bifezi fiecare dorință de pe bucketlist-ul tău, apoi să-i ajuți și pe ai tăi dragi să o facă. Scriind acest articol ne vine-n minte experiența colegei noastre Alina care-și dorea de mult timp să-și schimbe mașina. Niciodată n-a avut suficiente resurse să o facă, iar când banii au existat, i-a distribuit în alte părți și a uitat de ceea ce-și dorea. Anul acesta, s-a surprins de una singură, înainte de vreme! Nu a mai așteptat Crăciunul ca să inaugureze noul bolid, ci l-a luat de pe acum la purtat. Iar fericită fiind cu noua sa investiție, pune deja de o parte și pentru cei pe care-i are aproape de inimă: mama, care-și dorește de mult o vacanță-n Grecia, tata care poposește întotdeauna înaintea unei vitrine cu ceasuri, dar niciodată nu îndrăznește să intre și sora care povestește despre cursul de stilist, protezist de unghii, pe care se tot străduie să-l facă, de 2 ani încoace. A consultat balansul contului și este convinsă că, anul acesta îi va surprinde pe toți, cu cadourile mult visate.

Dacă și tu ai în plan câteva dorințe pe care ți-ar place să le vezi înfăptuite până la sfârșitul anului, noi îți propuem o super-colaborare. Una din care vei ieși cu adevărat câștigătoare! 

Ce trebuie să faci? 

  • Să ne dai un telefon și să programezi un interviu. Fizic sau online, oricum îți este mai ușor, în funcție de cum îți dorești să colaborăm – de acasă, din confortul canapelei tale sau de la studio, beneficiând de facilitățile pe care ți le punem la dispoziție. 
  • Să ne povestești ce-ți dorești de Crăciun și să ne lași să te ajutăm să obții (atâta timp cât, cererea este realistă)! 
  • Să-ți iei inima-n dinți, să scapi de prejudecăți și să încerci un altfel de job, într-un altfel de colectiv, cu un altfel de studio! 

Hai, că mai trece înc-o zi în care poți să faci bani și se pierde, înapoi n-o mai întorci! 

GO M.A.D. Studio, acum pe WhatsApp: 0741 545 555