7454886

Importanța limbii engleza în videochat 

În foarte puținele condiții pe care le stipulăm în colaborarea cu modelele, se numără cunoașterea limbii engleze. Astăzi ne propunem să vă demonstrăm importanța acestui aspect! 

Limbă de circulație internațională fiind, engleza este atât de uzuală încât se folosește aproape pretutindeni: la aeroport, în țări străine, la cazare, pe panourile publicitare, în interacțiunile cu oameni din diferite culturi. Nimeni nu poate nega popularitatea acesteia, dar și utilitatea în mediul online. 

Totuși, în calitate de model de videochat, cum îți este ea utilă?

  • În interacțiunea cu membrii: o vei folosi pentru a transmite, dar și a recepta un mesaj. Conversațiile se poartă în limba engleză, indiferent de spațiul geografic din care tu ești urmărită. Nivelul tău de cunoștințe trebuie să fie suficient de ridicat încât să pui în cuvinte ceea ce gândești, dar și să oferi un răspuns inteligibil. 
  •  Pentru o mai bună navigare-n online: platformele pe care vei activa au ca limbă de default engleza, motiv pentru care cunoștințele tale te vor ajuta să modifici anumite setări, să accesezi funcționalități și să rezolvi simple probleme de natură tehnică cum ar fi: logarea pe un website, deschiderea chat-ului, setările camerei, ale microfonului etc., fără a fi necesară asistența suplimentară și implicit intervenția echipei noastre la orice pas. 
  • Vei avea control total asupra promovării de care beneficiezi, în online: Profilul, imaginea ta întru totul este promovată pe site-urile de specialitate, în limba engleză. Înțelegând-o vei putea să ștergi, să modifici sau să completezi cu adăugiri acolo unde consideri că este cazul, pentru a te pune în valoare. 
  • Vei putea citi statisticile mai bine: După cum bine știi, activitatea ta în online este analizată de algoritmi performanți care îți oferă sugestii pentru îmbunătățirea calității conținutului pe care tu îl creezi. Așa atragi mai mulți membrii și devii mai populară. Reușind să descifrezi lingvistic indicațiile oferite, poți să iei deciziile care ți se potrivesc cel mai bine, de una singură. 
  • Îți ușurează relaționarea în deplasări: Știi deja că iubim să ne răsfățăm modelele, urcându-le pe cele mai înalte podiumuri din lume, aducându-le în atenția publicului internațional. Din acest motiv, organizăm periodic excursii în afara țării, cu prilejul de a cunoaște oameni noi din industrie, de a interacționa cu ei și a dobândi de pe urma training-urilor informații prețioase pentru a evolua. Cunoscând limba engleză, vei putea purta un dialog coerent cu ei, fără a necesita mediere din partea altcuiva. 

De reținut este că nu ai nevoie de nicio diplomă care să-ți ateste cunoștințele de limbă engleză! Totul se desfășoară la un nivel de bază, în care tu poți să înțelegi, dar și să-ți transpui în cuvinte gândurile. 

Însă, totul se perfecționează în timp! Cu cât ești mai expusă la contactul cu vorbitori de limbă engleză, cu atât mai bine vei perfecționa această abilitate, din mers! Iar orice nelămurire o rezolvăm împreună, ca într-o mare familie, în echipa GO M.A.D.