gorgeous woman home

Intimitatea atunci când practici videochat

În viața noastră de zi cu zi simțim adesea nevoia să ne refugiem în intimitate, să stăm acolo cât e necesar, apoi să ieșim la suprafață plini de energie pozitivă, motivați să ținem piept problemelor pe care viața ni le scoate la înaintare. 

Exact așa stau lucrurile și-n cazul unui model a cărui job presupune o relație mai strânsă cu intimitatea – variabilă desivă-n acest domeniu

Unele modele aleg să lucreze de acasă atunci când condițiile le permit acest lucru. Și e perfect în regulă! Însă, pentru multe dintre ele intimitatea nu poate fi găsită acasă atunci când locuiesc cu familia, când împart chiria sau sunt cazate într-un campus universitar. Atunci, siguranța și confortul se mută la studio – locul în care prejudecățile se lasă la intrare, iar înțelegerea, buna dispoziție și colegialitatea domină atmosfera. 

Pentru că înțelegem foarte bine conceptul de intimitate și îi acordăm un merit special în bilanuțul celor mai favorabile rezultate obținute, am modificat studio-ul GO M.A.D. în așa fel încât modelele să se simtă în cameră exact ca acasă și chiar mai bine, de ce nu?! Tematica specifică fiecărei camere completează perfect imaginea magistrală a modelelor, obiectele decorative alese cu bun gust atrag atenția asupra detaliilor fine, iar aparatura de ultimă generație denotă superioritatea calității serviciilor, dar și profesionalismul cu care modelele sunt abordate în familia GO M.A.D. 

La studio nimeni nu te deranjează 

Iar asta e foarte important! Nimeni nu poate da buzna peste tine, iar în fundal nu răsună zgmote deranjante care să te distragă. Nu ești presată de timp în stresanta așteptarea ca cineva să revină acasă, iar tu să fii nevoită să închizi camera și să te preocupi cu altceva. Turele de lucru le-am organizat în așa fel încât fiecare model să se bucure de momente prețioase de liniște, iar haosul provocat de supraaglomerare să fie complet diminuat. 

Lasă fricile deoparte și vino să descoperi locul în care te vei simți în largul tău! Garantăm că studio-ul va fi “acasă”, iar echipa îți va deveni cea de-a doua familie!