ÎNTREBĂRI FRECVENTE

GO M.A.D GALAȚI

intrebari frecvente
Întrebări frecvente

La noi este simplu să afli totul despre videochat.

Având în vedere că activitatea de videochat încă este neclară pentru multe dintre voi, noi dorim să vă oferim raspunsuri inca de la primul contact! Așadar am adunat aici cel mai des întâlnite întrebări și curiozități pe care ți le vom explica cât mai pe îndelete.

În primul rând, trebuie să fii majoră și să deții o formă valabilă de confirmare a identității. Ne dorim să interacționăm cu viitoare modele care au un aspect fizic plăcut și îngrijit, care cunosc limba engleză și care pot utiliza un computer. În plus, pentru a reuși ai nevoie de seriozitate, rădare și comunicare. De restul ne vom ocupa împreună.

Exact ca o discuție cu un om care va fi cu tine pe tot parcursul acestei călătorii. Sincer. Onest. Deschis. Vei putea să o cunoști pe femeia care îndeplinește rolul de guru al GO M.A.D. și care îți va răspunde la toate întrebările.

DA. Vrem să fii cât mai confortabilă atunci când vii să ne cunoaștem. În plus, dacă și prietena ta se va alătura echipei, vei primi un bonus în valoare de 800 de lei. Tot ce ne dorim este să ne comunici că vei veni alături de ea și să nu fie minoră.

Oamenii sunt diferiți. La fel și modelele de livechat. În funcție de vibe-ul pe care îl vei avea la început poți avea câștiguri care variază între $500 și $3000.

Așa cum știi deja, GO M.A.D. și LiveJasmin au făcut din cuvântul confidențialitate un deziderat în care au investit sume serioase de bani. Putem bloca vizualizările din România iar în acest fel, ești în siguranță. Poți să fii sigură de altfel și că datele tale personale stau pe niște servere cu sisteme de criptare pe care nimeni nu le poate pătrunde.

Știam că te vei gândi la asta. Răspunsul nostru este NU. Trebuie să faci doar ceea ce te simți tu confortabil să faci. GO M.A.D. își încurajează modelele să folosească arta conversației și mai puțin aspectul sexual.

Bineînțeles. Avem o echipă tehnică formată în ani de lucru în acest domeniu. Oamenii care fac parte din echipa noastră de suport pot face față oricăror provocări tehnice pe care le vei avea pe parcurs. Știm că mediul virtual este într-o continuă evoluție iar de aceea ne axăm și pe o formare continuă a personalului suport. Vrem să fim pregătiți, pentru orice!

Da. El este gândit în două variații: cu începere la 07:00 și cu începere de la 22:00

Vei primi banii de două ori pe lună, la maxim șase zile de la încheierea perioadei de lucru. Perioada I : 1 – 15 a lunii – banii se primesc până la data de 21 a lunii Perioada II : 16 – 30/31 a lunii – banii se primesc până la data de 6 a lunii următoare.

Hai la interviu și putem discuta mai mult despre acest tip de colaborare. Sunt mulți factori care pot influența o astfel de decizie iar cel mai important este să îi discutăm împreună.

GO M.A.D. a gândit un program de formare continuă pe care l-a creat prin formări-punte oferite de LiveJasmin. Încă de la începutul colaborării noastre vei fi parte a acestui program însă, este important să știi că el continuă pe tot parcursul tău de model GOMAD. Echipa noastră de profesioniști organizează periodic ședințe cu anumite tematici și creăm un mediu în care punem pe primul loc dezvoltarea personală.