Go make a difference

intrebari frecvente
intr-o afacere videochat

La noi este simplu sa afli totul despre videochat

Ne dorim să te simți confortabil și cât mai sigură pe tine la interviul de angajare. Sunt foarte multe joburi în Galati cu descrieri ambigue și specificații neclare. Noi ne dorim să realizăm opusul: îți oferim toate informațiile de care ai avea nevoie pentru a-ți crea o primă impresie fidelă realității. După multe angajari videochat acumulate, am întâlnit multe curiozități de la modele noastre, curiozități pe care le-am notat aici pentru tine. Însă dacă ai tu alte întrebări, te invităm să ne contactezi pe site, prin e-mail sau la telefon, unde vei discuta în mod direct cu managerul studioului nostru. Ea îți va răspunde la întrebări și te va programa la interviu.
modele videochat
Ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru a fi angajata ?

Condiția cea mai importantă pentru a putea discuta, este să fii majoră și să ai carte de identitate sau pașaport valabile. De asemeni, e nevoie să ai un aspect fizic îngrijit și plăcut, să cunoști limba engleză la nivel mediu și să te descurci cu calculatorul. Cei mai mulți bani în acest domeniu se fac cu mintea, așadar dacă ești serioasă, răbdătoare, comunicativă și te motivează banii, cu siguranță îți va fi bine la noi.

Am o prietena, pot veni cu ea la interviu ?

Chiar noi te încurajăm să vii cu o prietenă, oferindu-ți un bonus de recomandare dacă sunt îndeplinite câteva condiții simple. Bonusul este în valoare de 200$! 

Ce presupune jobul de model online?

A fi model înseamnă a interacționa STRICT virtual cu membrii de pe site-uri, folosind atât limbajul verbal, cât și cel non-verbal.

Este necesara experienta?

Nu este necesar să ai experiență, având în vedere că avem echipa de traineri pregătiți să te antreneze.

Site-urile pe care se lucreaza, pot fi accesate din Romania ?

Pe fiecare cont pe care il ai la noi vom bana accesul IP-urilor din RomÂnia.

Sunt mai timida, as putea sa lucrez pe categoria Non-Adult, se poate ?

Pe site-urile cu care colaborăm, există mai multe categorii din care poți alege, cea non-adult este una dintre ele.

Cum voi sti cati bani am de luat ?

Este foarte important să știi ce bani ai de luat, așadar îți vom explica exact cum se calculează banii pe site-urile pe care lucrezi. În plus, pentru a-ți veni în ajutor, avem și o platformă internă care să faciliteze calculul banilor.

Exista concursuri, bonusuri ?

Nouă ne plac provocările și suntem siguri că și ție. Așadar, avem atât bonusuri permanente, cât și concursuri instant cu premii surpriză. Premiile variază de la carduri pentru shopping, cosmetice până la excursii.

Oferiti suport tehnic ?

Echipa noastră IT îți stă la dispoziție non-stop astfel încât să nu existe probleme de acest gen și dacă apar, să le putem rezolva cât mai rapid.

Ce program de lucru impuneti ?

Nu impunem, ci te lăsăm să alergi tura de lucru cea mai potrivită pentru tine, din cele trei ture de lucru pe care le avem stabilite. De asemeni, poti opta pentru un program part-time.

Cand si cum se primesc banii ?

Vei primi banii de două ori pe lună, la maxim șase zile de la încheierea perioadei de lucru.

Perioada I : 1 – 15 a lunii – banii se primesc până la data de 21 a lunii

Perioada II : 16 – 30/31 a lunii – banii se primesc până la data de 6 a lunii următoare.

DE CE GO M.A.D. ȘI NU ALT STUDIO ?

Experiența de peste 12 ani în domeniu ne recomandă cel mai bine pentru că ea ne-a învățat cum să ne formăm, cum să ne adaptăm, cum să evoluăm și mai ales, cum să ne distrăm. Da, ai citit bine, nouă ne place distracția, ție?

Pot lucra si de acasa? Daca da, care sunt procentele ?

Putem discuta despre colaborarea de acasă după ce cumulezi experiență de minim un an de zile în cadrul studioului nostru. Este recomandat să alegi colaborarea de acasă doar dacă nu ai de ales. Procentele ți le vom prezenta personal.

Primesc training de la inceput ?

Cu siguranță la început vei primi mai multă atenție și informație, însă training-ul se face pe tot parcursul colaborării, ori de câte ori simți nevoia sau apar întrebări. Echipa noastră de traineri organizează periodic ședințe care au anumite tematici, și mai ales, organizăm seminarii de dezvoltare personală.

Este obligatoriu sa ma dezbrac?

Fiecare categorie de pe site-uri are regulile ei pe care ți le vom prezenta atunci când vom decide împreună care este cea mai potrivită pentru tine. În cazul categoriei non-adult, nu vei fi obligată să te dezbraci. Mai mult decât atât, te vom învăța cum să preiei controlul camerei tale, atât în Free Chat, dar mai ales în Private chat.

modele videochat
× Cum pot sa te ajut?