fbpx

Invitatia de „Bun Venit!”

videochat, traineri, go m.a.d.

Invitatia de „Bun Venit!”

Invitatia de „Bun Venit!”

…este acel element care creeaza o conexiune emotionala intre mine si companie. Inchipuiti-va cum merg eu spre noul birou si vad un spatiu virgin…doar pentru mine, ce abia asteapta sa fie utilizat. Soc!

Intr-un post anterior ti-am vorbit din suflet despre ce inseamna sa fii un real outsider, ce inseamna sa dansezi cu lupii…si cat de al naibii de greu mi-a fost sa razbat in aceasta lume presarata cu imoralitati si imbibata cu ura nejustificata. Astazi, draga femeie, iti scriu despre ce inseamna o schimbare 100% noua, un alt departament, o provocare, o noua gandire…astazi iti vorbesc despre mine…„Alex going M.A.D.”

Cred cu putere ca ceea ce vei citi in minutele ce urmeaza iti vor schimba perceptia despre ceea ce inseamna videochat.

Am observat de-a lungul timpului, din pacate, ca foarte multi oameni au o reticenta pentru ceea ce inseamna aceasta industrie. Traim insa intr-un secol in care, daca nu depui putin efort in intelegerea psihologiei umane si a comportamentului in fata deciziilor de prestari servicii, cel mai probabil esti predispus sa esuezi.

Am avut si eu destule momente de acest gen… Dar timpul si maturitatea dobandita m-au facut sa ma intreb: „De ce gandesc asa?” „Ce se intampla cu mine?” Am inteles ca aceasta industrie nu e tocmai ce isi imagineaza toata lumea…

De nenumarate ori am asistat la discutii inflacarate despre aceste fete, despre job-ul lor. Poate ca eram invidioasa, poate ca erau critici justificate, cine stie. Ideea era ca…nu aveam nici un drept sa fac asta. Am gresit, mi-am zis deunazi.

Viata a facut in asa fel incat acum putin timp sa ajung sa colaborez cu cei de la Go M.A.D. Surprinzator nu? Asta este si motivul pentru care acest articol este esential pentru tine daca ti-ai pus vreodata intrebari de genul: „Ce este cu adevarat videochat-ul?” „De ce aceasta meserie trebuie vazuta ca restul?!”  

Am intrat intr-o lume noua, cu oameni frumosi, cu povesti, cu emotii, cu sentimente puternice…o lume care m-a surprins prin profesionalism…

DA, profesionalism, ai citit bine. Ce credeai draga mea cititoare, ca aceste fete sunt „goale” pe interior? Te inseli. Sunt fete deosebite, prietenoase, educate, dornice de noi informatii, fete ce pot invata pe oricine ce inseamna sa fii femeie 100%.

Da, si eu invat in fiecare zi ceva nou de la ele, iar asta ma bucura enorm. Lucrez zilnic cu ele, sunt deschise sugestiilor mele, realizam lucruri inedite impreuna…realizam un BRAND.

Am sa ma leg putin si de traineri. Daca am sa aduc cuvinte de lauda vei spune, draga mea, ca sunt pusa sa fac asta… Dar ce sa vezi, nu am ce sa comentez, pentru ca nu am intalnit in nici o alta companie oameni atat de dedicati muncii lor. Suna a basm nu? Asa a fost si pentru mine. Mi-a luat putin timp sa diger atatea lucruri misto.

Eram obisnuita sa muncesc in tensiune, sa realizez lucruri mari si sa nu fiu niciodata apreciata la adevarata mea valoare. Ma obisnuisem asa.

Nu gresi ca mine! Invata sa gasesti echipa potrivita pentru tine, lasa prejudecatile deoparte. Oamenii sunt predispusi sa judece. Si daca esti calugar tibetan, pentru ei nu conteaza. Pentru tine ce conteaza, buna  mea prietena?

Videochatul poate fi o rampa de lansare, un proiect, o scoala buna de marketing pentru ca te invata sa folosesti instrumentarul corect de managementul afacerilor. Demararea unei afaceri nu este usoara. Exista o multime de etape de urmat, la fel este si in acest departament. De a veni cu o idee solida de a te promova, de a deveni  tu propriul tau brand, nume.

Asa ca, daca esti pregatita, hai sa invatam sa ne dezvoltam impreuna in aceasta afacere.

I’m Alexandra, and from now on, I’m going M.A.D.

Nice to meet you!

No Comments

Post A Comment

Buna, sunt Andra! Vrei mai multe informatii?

× Cum pot sa te ajut?