GoMad1.f44eaef68841

M-am oprit din a scrie cand am vazut ca si voi v-ati oprit din a lectura.

Stiu ca am lipsit un pic. M-am oprit din a scrie cand am vazut ca si voi v-ati oprit din a lectura. E la moda podcastul, ce sa facem! Partea mai trista e ca eu nu prea sunt la moda. Dar, nu e nimic! Omul cat traieste, invata!

Voi incepe si eu ca influencerii aia pe care nu ii intreaba nimeni, nimic si cu toate astea, au mereu un raspuns de oferit bietilor urmaritori. Apropo de asta, mi-ai dat deja follow pe insta? Iata sunt influencer in devenire. SI mai sunt si pe TikTok si mai sunt si pe youtube . Revenind la intrebarea pe care nu mi-a adresat-o cineva si anume: ce am mai facut in ultimul timp?

Cel mai notabil dintre ele este noul parteneriat cu LiveJasmin sau CERTIFICAREA LiveJasmin. Oricum i-ai spune, tot foarte cool este.

Un asemenea parteneriat este atat de pregistios incat sunt fix inca alte 4 studiouri, din toata lumea care se mai pot lauda cu asa ceva si unul este fix in GALATI! Daca nu ne crezi, poti verifica aici.

Dupa cum iti spuneam, Galati tocmai a devenit un oras de influenceri! Nu de alta, dar modelele noastre dau tonul in ceea ce priveste videochatul si ne mandrim cu asta!

Voi enumera doar cateva dintre beneficiile acestui parteneriat, pe restul le poti afla la un interviu!

Informatiile personalizate, cum sa lucrezi, care este cel mai bun interval orar pentru tine (da si aceste lucruri sunt diferite, nu merge la fel pentru toata lumea), statisticile tale, promovarea ta continua pe retelele de socializare ale LiveJasminului, prezenta ta in newsletter, prezenta ta in categoria special implementata pentru parteneri: Certified – unde beneficiezi de o expunere mult mai buna, cadouri si excursii organizate de LiveJasmin. Am expus aici cateva dintre ele, sa iti fac pofta 🙂 Daca totusi ai vreo intrebare, eu sunt aici! Daca nu ai, te astept sa incepem colaborarea!

Cu drag, Andra, manager Go M.A.D. by Best Studios