istockphoto 1159212661 612x612 1

Nu mai aștepta să primești cadouri, învață să ți le faci singură! 

Vin sărbătorile, iar asta este cea mai frumoasă perioadă a anului pentru modelele care și-au câștigat independența financiară! Fetelor le place să primească, dar și să dăruiască, la rândul lor! Cele mai potrivite cadouri ți le faci chiar tu, ca urmare a veniturilor pe care le-ai obținut după an întreg de muncă! Iar ca bucuria ta să nu rămână neîmpărtășită, poți să oferi și celor dragi, căci vei avea de unde! 

S-a instalat frigul, pe ici pe colo a început deja să ningă, am intrat în atmosfera tematică de sărbători. Atitudinea cea mai sănătoasă pe care ne dorim să o promovăm este cea a independenței, emoționale și financiare. Atunci când cardul tău nu cunoaște limite, bucuria se amplifică! La GO M.A.D. modelele nu sunt constrânse de buget atunci când vor să se simtă bine, iar asta ne dorim să trăiești și tu! 

Da, este frumos să accepți ceva simplu și simbolic din partea oamenilor care trebuie să cântărească suficient înainte de a se apuca de cumpărături, dar vine un moment în viață când îți dorești mai mult! Nu neapărat de la ceilalți, cât de la tine! Și vrei ca visele să se transforme-n realitate, iar cele mai adânci dorințe să se materializeze într-un cadru idilic de Crăciun! Îți mai aduci aminte când ți-ai promis că la următorul salariu vei pune ceva bani deoparte pentru a-ți schimba mașina? Sau când în treacăt ai zărit o pereche de pantofi a unui brand renumit care ți-a furat ochii, dar a trebuit să pleci capul în pământ și să mergi mai departe? Ori geanta pe care ți-o dorești de câțiva ani, dar niciodată nu reușești să o cumperi? Pentru modelele GO M.A.D. aceste griji au dispărut! Cum? Îți explicăm sumar, apoi te lăsăm să descoperi restul! 

  1. Detașează-te de mentalitatea conform căreia trebuie să primești pentru a fii fericită! Ea nu ar trebui să existe în mintea unei femei suficient de determinată să atingă culmine succesului de una singură! 
  2. Asimilează bine informațiile pe care le primești în cadrul training-urilor! Nimeni nu se naște învățat și nici cursuri de videochat nu există. Fiecare crește și se dezvoltă-n ritmul propriu, dar poți accelera acest proces dacă ești suficient de atentă și pui în aplicare indicațiile pe care ți le furnizează trainer-ul tău. 
  3. Creează o legătură specială cu membrii și menține-o! Crăciunul se sărbătorește aproape peste tot în lume, iar urmăritorii tăi ar fi mai mult decât încântați să aibă parte de un show personalizat de sărbători. Distrează-te în compania lor și câștigă! 

Acestea fiind spuse, să nu cumva să uiți să programezi un interviu cu noi! Extrage tot ce este mai frumos din această perioadă a anului, dar cu banii-n buzunar și zâmbetul mereu pe buze! 

Haide și tu în echipa GO M.A.D., iar anul acesta sărbătorește Crăciunul ALTFEL