refined white lady posing with surprised smile rosy gorgeous long haired girl funny pink glasses fooling around

Nu porni la drum cu ideea că devii peste noapte putred de bogată 

E o greșeală comună pe care o întâlnim în rândul modelelor. Fete tinere, frumoase, inteligente, care ajung în fața noastră cu ideea că de mâine vor obține tot ceea ce nu și-au permis până acum. Bineînțeles că, publicitatea agresivă ce propagă ideea că peste noapte, conturile tale bancare vor duduii de bani contribuie la formarea acestei credințe nu tocmai raționale. 

Vă spunem astăzi cum stau lucrurile, de fapt, în videochat. 

  • Bani se fac, dar nu peste noapte: da, videochat-ul este unul dintre cele mai profitabile job-uri de pe piață, la momentul actual. Se câștigă într-adevăr sume fabuloase, dar nu oricum. Încasările cu multe zero-uri sunt rezultatul muncii modelului, al promovării imaginii făcute cu cap, al absolvirii cu succes a cursurilor de training, a asimilării corecte a informațiilor obținute și desigur, a zecilor poate chiar sutelor de ore petrecute-n online.
  • Disocierea informației apare prin comparație: da, videochat-ul este un job mult mai profitabil decât cel de casier la un supermarket sau de contabil. Este, de cele mai multe ori, superior pozițiilor importante din companiile multinaționale, cu titluri pompoase. Da, se câștigă bine, dar veniturile progresează în timp. Nimeni nu-și va goli conturile cu tine din prima, relația model-client se construiește.
  • Există o sumedenie de promisiuni care nu ajung a fi onorate: ți se promite mult, la început. Marea cu sarea, luna și stelele de pe cer. Și e o capcană în care multe modele cad. Un salariu generos garantat durează doar câteva luni, apoi intervin obligații și penalități. De aceea încurajăm fetele să se informeze înainte de toate, să întrebe orice detaliu li se pare a fi neclar, să devină sigure pe decizia de a colabora cu un studio. 

Știm, poate că nu e ușor să asimilezi aceste informații ținând cont de publicitatea agresivă din jurul tău. Suntem sinceri cu tine atunci când îți spunem că este nevoie de puțin mai mult ca să atingi pragul unui model cu încasări de invidiat: trebuie să îți pui bine la punct engleza. Dacă nu o cunoști, trebuie să-ți acorzi timp ca să o înveți. O rutină zilnică în acest sens ar putea să facă minuni. Mai mult, există și aplicații specifice pe telefon, menite să-ți ușureze procesul învățării. Nu mai stai cu dicționarul în față, ca pe vremuri, ci înveți prin asociere și exemple la îndemână. 

Te îngrijești în permanență de aspectul tău fizic. Imaginea este cea care vinde, așadar un model îngrijit are o rutină de skincare bine pusă la punct, apelează adesea la proceduri estetice non-invazive, se îngrijește să aibă un aspect cât mai plăcut: păr, make-up, îmbrăcăminte, postură corporală.

Îți adaptezi așteptările de început. Nu pornești la drum cu ideea că de mâine vei fi bogată, căci rămâi dezamăgită, ci privești întregul proces ca fiind unul de creștere. Te familiarizezi cu task-urile tale, cu felul în care funcționează site-urile pe care vei activa, cu live streaming-ul, cu subiectele pe care le abordezi, cu atitudinea potrivită față de membrii. 

Asculți cu atenție ceea ce are trainer-ul de spus. În tot acest proces nu ești niciodată singură. Nu ți se oferă un spațiu la un studio, un calculator și o cameră, apoi ești lăsată să te descurci singură. Primești în permanență ghidaj, răspunsuri la întrebările tale. Orice rețetă care nu a funcționat inițial este îmbunătățită în așa fel încât a doua oară să fie primită cu bucurie de către membrii. Ai un întreg staff în spate care te sprijină, trebuie doar să accepți ajutorul și să binevoiești la a primi sugestii! 

Dacă citind articolul nostru de blog te-ai convins că, câștigurile de zeci de mii de dolari nu apar chiar peste noapte, dar ești totuși dispusă să-ți dai o șansă în a te alătura acestui proces, noi te așteptăm cu mai multe informații la un interviu! Nu e musai să rămâi alături de noi după acesta, dar ai datoria de a încerca măcar, dacă ești curioasă cum ți-ar sta ca și model! 

Hai la GO M.A.D. Studio! 

WhatsApp: 0741 545 555