fbpx

O sa fii o printesa!

O sa fii o printesa!

O sa fii o printesa!
Asta a tot auzit de cand era mica. Ca va creste sa fie printesa, ca toate visele i se vor indeplini la o pocnitura din degete. Ca se va casatori c-un print fermecator, ca va avea parte de cele mai deosebite experiente de pe planeta si va calatori pe luna si pe Marte.

Stiti cum e cu povestile, nu? Uneori viata, te asteapta dupa colt sa iti traga una intre picioare. Poti sa fii sau nu baiat, oricum te va durea. Poti alege sa te tavalesti pe jos de durere, sau sa iti inghiti lacrimile si sa te ridici sa vezi cum poti sa faci sa nu mai patimesti pe viitor.

Este o fata simpla, frumoasa de pici, cu cei mai verzi ochi din cati mi-a fost dat sa vad. Nu prea stia engleza din pacate si asta i-ar fi redus sansele de angajare in orice studio de videochat. Stiu ca lumea zice ca doar trebuie sa zambesti frumos si poc! Gata, faci bani! Dar nu e deloc asa. Nu mai zic de ce, sunt alte posturi unde poti gasi mai multe detalii.

Am angajat-o pentru mi-a placut ambitia ei si faptul ca era educata, manierata. Purta manusi de piele, pe care si le-a scos imediat ce a intrat in birou. Am vrut sa ii dau o sansa si bine am facut. Mi-a povestit ca desi toata lumea i-a zis ca va fi o printesa cand va fi mare, lucrurile nu s-au intamplat asa. Tatal ei si-a pierdut locul de munca si s-a apucat de baut, mama ei a trebuit sa plece sa munceasca in Italia si a parasit-o de cand ea avea 11 ani.

A realizat, cand a crescut putin mai mare ca nu poate fi printesa daca asteapta sa se intample asta. A vrut sa invete, sa fie buna la scoala, dar curand nu a mai avut timp nici sa invete pentru ca trebuia sa aiba grija de sora-sa mai mica. I-am zis relaxat ca in domeniul asta toate avem o poveste mai trista in spate. Si a inceput sa munceasca alaturi de noi. I-a fost greu la inceput, s-a chinuit mult cu limba engleza, cu oamenii care o intrebau lucruri la care nici ea nu avea un raspuns, i-a venit greu si la primul show si la al doilea. Dupa aceea a inteles cum sa faca si ce sa faca. Orele de training intens, orele de sfaturi, orele de dansuri, orele de engleza au venit cu rezultate.

Acum e bine. Nu e printesa, dar are un palat al ei. Mic ce-i drept. Dar al ei…

No Comments

Post A Comment

Buna, sunt Andra! Vrei mai multe informatii?

× Cum pot sa te ajut?