two young lesbian lgbt women leather jackets kiss lips against white brick wall

Psihologia seducției 

Astăzi dăm puțin din casă și-ți descriem o parte din tehnicile pe care modelele noastre le pun în practică, online! 

Important de subliniat este că, seducția în videochat nu se întâmplă pur și simplu. Este un proces gândit, învățat și aplicat ca urmare a tehnicilor dobândite de-a lungul ședințelor de formare (training-uri). Ea este deschisă și autentică întrucât se urmărește dezvoltarea unei conexiuni cu persoana cu care interacționezi. 

Indiferent că atracția capătă o conotație romantică (în cazul persoanelor ce-și doresc doar să fie ascultate și apreciate) sau sexuală, iată câteva dintre tehnicile pe care noi le utilizăm

  • Cunoaștere de sine: modelele noastre învață să își cunoască limitele, valorile, dar și să-și încurajele interlocutorul să dea frâu liber dorințelor. Acest lucru le ajută să dezvolte o conexiune autentică, bazată pe respect reciproc. Nimeni nu acceptă jigniri și comportamente malițioase, ci se promovează exprimarea dorințelor într-un mod sănătos, nonjudicativ, agreabil.
  • Comunicare empatică: ascultare activă, adică înțelegerea mesajului, nu doar auzirea acestuia, conștientizarea nevoilor și sentimentelor membrilor fără ca acestea să fie verbal exprimate. Adică, pe românește – să înțelegi ce-și dorește omul de la tine, fără să fie nevoie să se piardă în detalii sau să se fâstâcească până când o spune!
  • Empowerment: încurajarea interlocutorului spre a-și exprima gândurile și dorințele în mod autonom și liber. În lumea videochat-ului, modelele nu judecă membrii pentru fanteziile lor, ci confirmă dacă pot să le îndeplinească sau nu, în funcție de cerințe și valorile personale. Nu se întâmplă nimic dacă spui ‘nu’, atâta timp cât comunici acest lucru! 
  • Stabilitate emoțională: ai să întâlnești tot felul de situații tensionate, însă practica te va învăța că felul în care tu îți gestionezi emoțiile poate fi crucial pentru felul în care decurge interacțiunea. La finalul zilei, nimeni nu vrea să închidă calculatorul frustrat și supărat pentru ce i s-a întâmplat! Orice situație poate cunoaște o rezolvare, cu calm și pragmatism, iar dacă ceilalți nu dispun de aceste calități, este mandatoriu ca tu să le deții!
  • Întreținerea aspectului fizic: nu-l punem în capul listei, deși este destul de important. Un model de succes se va îngriji în permanență ca aspectul ei fizic să rămână atractiv. Implicăm aici chestuini de igienă personală, de alegere inspirată a îmbrăcămintei, de coafură, de optare pentru un make-up avantajos trăsăturilor feței. O imagine armonioasă, per total!
  • Gesturi de apreciere: bunătatea este răsplătită cu generozitate aici, în lumea noastră! Orice surpriză plăcută, orice gând bun pe care-l aduci în sesiunile tale live este remunerat pe măsură! 
  • Ospitalitate: contul tău este casa ta. Felul în care tu întâmpini oamenii este decisiv pentru continuitatea viitoarelor interacțiuni. Un oaspete bun va fi vizitat cu bucurie și data viitoare! 

În realitate, sunt mai multe decât putem descrie sumar în cuvinte, însă informațiile se pun cel mai bine în aplicare în practică, iar situațiile pe care le vei experimenta vor activa tot ceea ce ai învățat în training-uri. Doar ai încredere că poți reuși și vino la un interviu, ca să descoperi mai multe! 

WhatsApp: 0741 545 555