attractive african woman enjoying face massage spa salon

Relaxarea – un pas important în carieră

Pentru a ajunge acolo unde-ți propui trebuie să înțelegi importanța pauzelor! Le iei de fiecare dată când este necesar, nu când oboseala devine cronică și nu răzbești în a găsi soluții. 

Meseria de model atrage după sine un anumit grad (mai scăzut, ce-i drept) de stres, ca orice alt job, de altfel. Nu trebuie să inventariezi produse, să coordonezi o echipă întreagă sau să ții conștiincios contabilitatea banilor ori a hârtiilor, însă și vorbitul în fața unei camere poate fi obositor. Știm asta și căutăm să contracarăm consecințele! Împreună, așa cum v-am obișnuit! 

Le sugerăm mereu modelelor cu care colaborăm să aibă grijă și de mintea, nu doar de fizicul lor. Și ne preocupă să ușurăm procesul, cu înțelegere! 

Iată câteva dintre sugestiile noastre pentru a depăsi cu brio perioadele stresante de la locul de muncă: 

  • Rezervă-ți o ședință la SPA! Organizează-ți programul în așa fel încât să ai timp și pentru tine. Când te simți bine, îți merge bine! Iar multe dintre modelele noastre apelează la ședințe de masaj, la sesiuni de saună, la timp de calitate petrecut la piscină sau jacuzzi în compania celor apropiați. 
  • Programează o manichiură și o pedichiură realizate profesional! Noi, femeile, urmărim să petrecem mult timp de calitate cu noi înșine, îngrijindu-ne. Asta contribuie la creșterea stării de bine, căci cine nu se simte minunat când are o manichiură perfectă?
  • Fă o vizită la un salon de înfrumusețare! Fie că vorbim despre o tunsoare, o culoare nouă a părului sau despre realizarea unor proceduri estetice, învățăm să rămânem pe primul loc, pentru noi! 
  • Organizează un plan de antrenament la sală! Ajută mai mult decât ți-ai putea închipui! Corpul tău devine din ce în ce mai tonifiat, iar tu reușești să te menții mereu fit!
  • Călătorește, mult și des! Uită de problema banilor, la GO M.A.D. by Best Studios modelele au învățat că pot ajunge în orice destinație le-a făcut cu ochiul în poze! 

În rest, orice te face să te simți confortabil trebuie aplicat cu încredere! Iar noi suntem mereu alături de tine pentru a asista întreg procesul! Hai în echipa noastră