three young beautiful smiling girls trendy summer casual clothes sexy carefree women posing positive models

Să fie oare zâmbetul arma secretă a unui model?

Zâmbim mult, des, uneori chiar și involuntar. Ne exprimăm nonverbal sentimentele aprobative, de bucurie și de fericire. O facem pentru că ne simțim confortabil și pentru a-i determina pe ceilalți să împărtășească aceeași stare de bine. 

Dar te-ai întrebat vreodată, cât valorează un zâmbet, în industria videochat-ului? 

Îți răspundem noi – mult. Atât de mult încât poate fi monetizat

Și totuși, cum se întâmplă asta? 

Zâmbind formezi o primă impresie pozitivă: atunci când membrii se conectează la sesiunile tale de chat, primul lucru care iese-n evidență este expresia facială. Ea dă startul unei interacțiuni favorabile, destinzând atmosfera. De câte ori nu ți s-a întâmplat ca un simplu zâmbet să-ți însesineze ziua? Același principiu se aplică și la videochat. 

Zâmbetul te face mai atractivă: aruncând un ochi pe stradă, ceea ce vedem cel mai des sunt oameni posaci, cu colțurile buzelor aplecate sau strânse între dinți de îngrijorare. Starea ni se transmite foarte ușor și devenim la fel de îngândurați precum sunt ei. Dar intră apoi într-o cameră în care oamenii zâmbesc larg și sincer, observă cum se schimbă atmosfera și implicit starea ta de spirit. Ai să vezi că e molipsitor! Iar, la urma urmei, cui nu-i place să fie întâmpinat cu bucurie? 

Zâmbetul favorizează apariția interacțiunilor sociale pozitive: arătând cât ești de prietenoasă și de deschisă, îl determini pe cel din fața ta să se relaxeze, să-și dorească să te vadă tot mai des – pentru că radiezi!

Zâmbetul detensiozează: după o zi lungă de muncă, după primirea unei vești proaste, după o întâlnire de business obositoare îți dorești să te bucuri de căldura unui zâmbet. Căci o simplă expresie facială poate reduce tensiunea, diminua stresul și influența în mod pozitiv traiectoriile unei zile mai puțin reușite. 

Exersează-ți zâmbetul! Ai să vezi că efectele sunt bilaterale – atât asupra ta, cât și asupra celorlalți. Atunci când ești fericită cu tine, îi determini și pe alții să o facă! E regulă generală! Dezamorsezi pe oricine cu pozitivitate și blândețe! 

Te așteptăm în echipa noastră! Să zâmbim cu conturile pline! 

Programează un interviu la GO M.A.D. Studio: 0741 545 555 (WhatsApp)