girl gives gift her female friend caffe

Sărbătorile-n echipă la GO M.A.D. Studio 

Iubim perioada sărbătorilor și implicit Crăciunul. Este cea care ne strânge pe toți împreună și ne răgazul de a ne descoperii colegii, cu bune și cu rele, dar întotdeauna împreună, uniți pentru același scop. 

An de an ne organizăm cu modelele și facem Secret Santa. Ce este? Hai să-ți explicăm!

O tradiție festivă la care se conformează un grup de persoane, în cazul nostru, colegii de la muncă. Întreg scopul este de a primi și a oferi cadouri în mod anonim.

De ce anonim? De ce nu pot pur și simplu să aleg o persoană care-mi este dragă?

Această festivitate restrânsă pune egal între toți participanții. Fiecare alege o persoană și nimeni nu este lăsat pe dinafară. Este un proces echitabil fiindcă stabilim din avans o sumă în care să se încadreze ale noastre daruri, astfel eliminând presiunea financiară de a cumpăra obiecte ale căror preț se ridică cu mult peste limitele bugetului tău. Nimeni nu se simte obligat să ia mai mult sau mai puțin și nimeni nu-și creează așteptări nerealiste care nu ajung a fi îndeplinite.

Cum organizează GO M.A.D. Studio această activitate?

  1. Alegem participanții: ne întrebăm fiecare coleg în parte dacă dorește să participe. Desigur că, nimeni nu este obligat s-o facă dacă ideea nu-i surâde.
  2. Tragem la sorți: fiecare persoană înscrisă în joc va alege, (dintr-un amalgam de bilețele) în mod aleatoriu, o altă persoană căreia trebuie să-i ofere un cadou. Dacă din întâmplare extrage bilețelul cu numele propriu, mai are dreptul la o încercare.
  3. Stabilim o limită de buget: ne consultăm de comun acord în legătură cu un preț maxim la care să se ridice darul nostru. De obicei ne asigurăm să fie o sumă modică, astfel încât cadoul să capete mai degrabă o valență simbolică și nu una opulentă.
  4. Menținem întotdeauna anonimatul: asta-i magia, în fapt! Să nu știi de la cine primești, iar celălalt să nu cunoască faptul că tu vei fi ‘moșul lui secret’. Să vă surprindeți unii pe alții!
  5. Alegerea cadoului: e o oportunitate grozavă de a-ți demonstra creativitatea. În funcție de cât de bine cunoști cealaltă persoană, poți opta pentru cadouri personalizate care să-i întreacă orice expectanță sau să alegi ceva simplu, obișnuit, dar de efect. Nouă ne place să fim extra, deci ne străduim pe cât posibil să includem în cadouri felicitări și gânduri bune pentru destinatarii noștri sau să creăm manual ceva ce să rămână o amintire frumoasă a unui Crăciun petrecut la studio. 
  6. Evenimentul de dezvăluire: ne strângem în jurul pomului și ne strigăm, pe rând, numele extrase la sorți. Îl invităm pe cel ce urmează a primi în față, îi înmânăm darul și ne îmbrățișăm strâns.

    Ne place deosebit de mult această activitate întrucât sunt palpitante notele de entuziasm și anticipare pe care le oferă. Plus, e una dintre cele mai bune metode de a ne întări și mai mult conexiunile dintre noi, de a ne coeziona echipa, de a sărbători împreună succesul personal, dar și de a împărtăși puțin din magia sărbătorilor.

Tu cât de des primești sau oferi astfel de cadouri? Ți-e familiară tradiția de Secret Santa? Te-ar tenta să încerci?

Hai la GO M.A.D. ca să înțelegi cum funcționează o echipă care-și tratează membrii cu respectul cuvenit unei familii! 

Pentru a programa un interviu, poți să ne scrii pe WhatsApp: 0741 545 555