fbpx

Scrisoare pentru tine

Cum stii ca faci bine? Cum poti sa iti masori rezultatele, cand nu e vorba doar despre bani? Cand stii ca ai facut suficient? Cand stii ca ai succes?

Scrisoare pentru tine

Scrisoare pentru tine…

Cum stii ca faci bine? Cum poti sa iti masori rezultatele, cand nu e vorba doar despre bani? Cand stii ca ai facut suficient? Cand stii ca ai succes?

Raspuns la intrebarile de mai sus, caut si eu, de multa vreme. Nu voi vorbi despre perioada in care eram model si nici despre cea in care am fost trainer. Despre acele rezultate, vorbesc realizarile mele si modelele mele. Aceleasi care tin blogul acesta. Vreau sa vorbesc despre rezultatele noastre pe care nu le masuram doar cu masina de numarat bani, acestia sunt oricum, doar concluzia muncii noastre. Vreau sa vorbesc despre oamenii care sustin toate proiectele noastre, despre modele si despre cat muncesc ele. Ca nu vin doar cu lenjerie noua la munca ci cu tot sufletul si cu orice reprezinta FEMEIA.

Vreau sa iti spun ca niciodata nu este suficient, cand crezi ca nu mai poti si crezi ca e destul, abia atunci incepe jocul si iti dai seama ca nici regulile nu mai sunt aceleasi. Ce e de facut? Nu renunta, pentru ca nici eu nu am facut-o si nici ele nu o vor face. Vreau sa masor rezultatele studioului nostru prin actiunile celorlalt vis-à-vis de noi. Prin faptul ca suntem o echipa iubita nu doar de modele ci si de siteurile cu care colaboram. Ca suntem in ascensiune si devenim mai puternici cu fiecare mica realizare. Ca nu ne temem de esec, ne temem doar sa nu gresim. Vreau sa masor rezultatele muncii noastre cu fiecare om care creste, care se dezvolta, care realizeaza ce vrea sa faca in viata asta.

Cred ca iti poti masura rezultatele atunci cand “nu te recomanda banii”. Cand te poti lauda cu mai mult decat un portofel gras si ceva incasari mari. Cand casa ta e din caramida, nu din paie de chibrit.
Nu imi dau seama care sunt exact gandurile mele acum, sunt emotionata. In studioul nostru va avea loc un mare eveniment. Si sunt atat de incantata ca am ajuns pana aici! Si vreau sa va multumesc, si sa va spun ca va iubesc si ca impreuna suntem mai puternice si ca nu ma vad intr-o mie de ani fara voi! Va multumesc pentru suport si pentru sprijin, pentru ca asa cum sunt eu pentru voi, asa sunteti voi pentru mine! Multumesc!

Managerul tau de succes,
Andra.

No Comments

Post A Comment

Buna, sunt Andra! Vrei mai multe informatii?

× Cum pot sa te ajut?