Septembrie cu bucurie in compania LiveJasmin

Septembrie cu bucurie în compania LiveJasmin!

Trebuie neapărat să vă povestim despre întâlnirea pe care am organizat-o alături de partenerii noștri de la LiveJasmin, în septembrie. A fost de-men-ția-lă

Modelele deja inițiate în această lume fascinantă a videochat-ului cunosc importanța asocierii de imagine cu un site pionier al livechat-ului, la nivel global! Noi suntem certificați, îndeplinim cu acuratețe toate condițiile pentru a beneficia de acest statut privilegiat.  

Și pentru că ne preocupă schimbarea precum și performanțele modelelor GO M.A.D., suntem mereu în continuă expansiune, tindem spre perfecționare! 

13 septembrie a fost o dată de salvat în calendar. Ne-am bucurat de prezența trainerilor LiveJasmin (veniți de la mare depărtare), în cadrul unei întâlniri fabuloase. Și ne-am organizat cum am știut mai bine: am închiriat preț de câteva ore o sală, am pus la punct tot ce înseamnă sonorizare, bufet și băuturi. Ca toată lumea să se simtă impecabil, iar seminarul ținut să rămână în memoria fetelor pentru mult timp! 

seo og.f0050

Ne-am îmbogățit informațional mult, așa cum o facem după fiecare întâlnire cu ei. Și nu numai modelele noastre au avut parte de intrare liberă, căci am invitat pe oricine era dornic să participe. Fără exigențe! 

Modelele au notat și au reținut: 

Care sunt canalele pe care trebuie să insiste cu promovarea. 

Cum le este util serviciul de account management V.I.P. pe care-l punem înspre liberă accesare mereu și cum poate el spori performanțele în online. 

Care sunt metodele cele mai utile de a forma o conexiune durabilă și stabilă cu membrii care le urmăresc. 

Și câte și mai câte! Am avut inclusiv o sesiune de întrebări & răspunsuri în cadrul căreia modelele și-au adresat nelămuririle, iar trainerii LiveJasmin au venit în sprijin cu completări. 

Nimeni nu a plecat nemulțumit acasă! Atmosfera prietenoasă care s-a instalat ne-a captat pe toți prin farmecul ei! Chiar și cele mai timide dintre modele au reușit să se exteriorizeze când mediul a devenit securizant! 

Seara s-a încheiat cu o cină împreună. Am râs, am glumit, ne-am bucurat și am legat noi prietenii. Ne-am reamintit cât de importantă este comunicarea și ce greutate are spiritul coezionat al unei echipe pentru oamenii care lucrează sub același acoperiș! 

GO M.A.D. by Best Studios organizează periodic astfel de întâlniri și asigură participarea la summit-uri, atât în țară cât și în afara acesteia! Ne preocupă buna funcționare a echipei noastre! Vrem ca dezvoltarea modelelor să se extindă pe întreg parcursul lor profesional, nu doar la început, într-un singur training de inițiere! Ne dorim ca ale noastre colege să fie fericite ca să poată da mai departe, la rândul lor, iar prin astfel de întâlniri reușim să ajungem întotdeauna acolo unde ne-am propus! 

Alătură-te echipei noastre și ai oportunitatea de a călători în teambuilding-uri, în cele mai frumoase capitale ale lumii, îmbogățindu-te cultural permanent!