attractive woman dark dress looks front pink wall

Te confrunți cu un membru dificil? Iată ce trebuie să faci! 

Oamenii din lumea videochat-ului sunt tot aceiași din realitate. Cu bune sau cu rele, interacționăm atât față-n față cât și-n mediul online cu persoane care se arată a fi mai mult sau mai puțin plăcute în raport cu standardele noastre. Dar ce faci atunci când o astfel de interacțiune este inevitabilă?

Astăzi îți vom oferi câteva ponturi utile! 

Totul pornește de la înțelegere. Este necesar să simți omul cu care interacționezi dincolo de cameră. Deși distanța mărginește calitatea comunicării, ea poate adopta o tentă reală dacă tu reușești să empatizezi cu urmăritorii tăi. Și cum empatizezi mai bine decât intuind motivul pentru care se află atunci, acolo?! De ce te caută? Care sunt nevoile lui? Ce preferă? Ce-i displace? Acestea sunt câteva dintre întrebările pe care ai putea să ți le pui. 

Ascultă activ și empatizează

Atunci când atitudinea unui membru devine deranjantă trebuie să ții minte că este necesar să rămâi calmă. Răbdarea este o virtute chiar și pentru modelele de videochat! Emoțiile pe care un om le transmite nu ar trebui să te impacteze, ci mai degrabă să te determine să faci un pas în spate și să te gândești la motivul real care a declanșat acea reacție. 

Analizează limbajul corpului 

De fiecare dată când ne angajăm într-o conversație utilizăm un comportament comunicațional ce include manifestări non-verbale. Semnalele pe care le transmitem prin intermediul grimaselor, gesticulațiilor, poziției corpului, sunt cheia înțelegerii omului, dincolo de cuvinte. 

Dacă reușești să ții cont de limbajul corpului poți crea o experiență personalizată și satisfăcătoare pentru fiecare membru. 

Iar dacă nu știi încontro să te uiți și ce să cauți, folosește-te de pasul următor! 

Solicită ajutorul oricând simți că o problemă te depășește

Nu trebuie să uiți că mereu suntem alături de tine și că-ți ghidăm cu grijă pașii, din “culise”! Echipa de traineri de la GO M.A.D. este temeinic pregătită din punct de vedere profesional astfel încât să te ajute să faci față oricărei situații. Cere un sfat atunci când realizezi că ești în dificultate! Fără jenă sau rușine! La studio suntem o mare familie, iar problemele se discută deschis și sincer până când toate găsesc o rezolvare! Despre a vorbi fără dificultate vei învăța de la colegele tale și trainerele tale, înțelegând ce mult înseamnă să fii cu adevărat ascultată! 

Hai la un interviu ca să mai povestim!