travel agent hearing customer desires portrait good looking european businesswoman blue blouse glasses holding hands pockets smiling being friendly polite gray wall

Teama vorbitului în public printre modelele de videochat 

Multe dintre fetele care ne trec pragul, în cadrul interviurilor, acuză această frică – a vorbitului în public. Totuși, ea este una dintre cele mai comune temeri cu care majoritatea oamenilor se confruntă, în viața de zi cu zi. Este prezentă și-n domeniul videochat-ului, acolo unde interacțiunea cunoaște o formă directă, în timp real, cu interlocutorul. 

De fiecare dată ne luăm rolul de formatori în serios și încercăm să stăvilim emoțiile modelelor explicându-le că există multiple strategii de a combate această frică. 

Astăzi îți vom povesti despre câteva dintre tehnicile pe care modelele le învață în timpul training-urilor și s-ar putea să-ți fie de folos: 

  1. Pregătește-te în avans: Este bine să știi din timp ce urmează să conțină discursul tău, în ziua respectivă. Organizează-te în așa fel încât să ai timp pentru a-ți pune gândurile-n ordine înainte de a te loga pe platformă și a interacționa cu membrii! Este normal ca emoțiile să apară în lipsa experienței, însă dacă lucrurile sunt bine structurate-n mintea ta, te vei simți tot mai încrezătoare! 
  2. Vizualizează succesul: Încearcă să-ți imaginezi că ziua ta va decurge foarte bine, că vei putea face față oricărei provocări. Dă gândurilor tale o notă de succes, întrucât vizualizarea te ajută să-ți antrenezi mintea asupra succesului, în loc să te concentrezi asupra posibilelor eșecuri!
  3. Exersează-ți respirația: Nu, nu suntem la cursuri de yoga și nici nu practicăm mindfulness-ul, însă chiar și modelele care lucrează în industria videochat-ului cunosc importanța practicării corecte a tehnicii respirației. Menținând un ritm al respitației controlat și profund vei reuși să-ți reduci anxietatea și să-ți menți calmul înainte de a intra online. Respiră adânc, totul va fi bine! 
  4. Folosește-te de orice te relaxează: Fiecare dintre noi are o modalitate unică de a-și regla emoțiile: unii preferă să alerge, alții să privească ceva ce ar putea să le ia gândul de la emoția chinuitoare, în timp unii sunt relaxați atunci când vorbesc cu cineva despre problema lor. Orice funcționează pentru tine trebuie folosit! 
  5. Învață din feedback: Știi deja că noi suntem mereu alături de modelele noastre! La orice oră din noapte și din zi oferim sfaturi și sugestii atunci când ni se solicită. Trainerii se ocupă întotdeauna, cu prioritate, de bunăstarea modelelor, iar membrii contribuie la perfecționarea lor prin oferirea unui feedback sincer. Ține cont de intervențiile echipei! 
  6. Nu în ultimul rând, trebuie să fii tu însăți: Cel mai natural și mai frumos este să reușești să transmiți un mesaj clar, exact în felul în care tu te-ai gândit că trebuie prezentat. Dacă ești autentică și concentrată asupra sarcinii pe care a o ai de îndeplinit, cu siguranță publicul tău se va simți atras de orice vei spune! 

Și cu practica e mama învățăturii, teama de vorbit în public poate dispărea ca prin minune la GO M.A.D. by Best Studios, căci avem cea mai implicată echipă și cei mai conștiincioși traineri! 

Hai să ne cunoști și să scapi de frici!