romantic portrait young caucasian woman summer dress enjoying relaxing park mountain with amazing tropical sea view female vacation travel around thailand happy woman sunset

Trainerii noștri – Carmen 

Acordăm o importanță deosebită oamenilor care sprijină activitatea GO M.A.D. Studio. Îi apreciem verbal, de fiecare dată când avem ocazia, dar a venit timpul să ne exprimăm și-n scris.

Ca să nu pornim atât de abrupt cu cine este Carmen și ce reprezintă ea pentru noi, o să îți vorbim mai întâi despre rolul de trainer și despre responsabilitățile pe care acesta le are față de studio, dar și de modelele cu care lucrează.

Comparăm un trainer de studio cu unul de la sală. E util să faci această conexiune întrucât amândoi te ghidează în procesul transformării tale. Trainerul de videochat te ajută să te familiarizezi cu mediul de lucru, cu computerul, cu camera web, îți sugerează posturi care te pun în valoare și trage alături de tine să atingi încasările la care aspiri.

Este omul de partea modelelor, cel care caută să-ți deschidă drumul, este intermediarul dintre studio și model, este omul cu care comunici cel mai des și al cărui singur interes este să-ți fie aproape. Un mentor, așa l-am putea numi.

Pe Carmen a noastră o cunoaștem de peste 10 ani de zile. 6 ani a fost model, iar de 4 încoace și-a câștigat titlul de trainer prin absolvirea unui curs în acest sens. Experiența dobândită de-a lungul celor 6 ani în care a fost în postura celor pe care astăzi le manageriază o ajută să înțeleagă ambele perspective mult mai bine. Cunoaște frustrările cu care se confruntă modelele, știe cum să gestioneze o perioadă mai puțin bună care se poate îndrepta înspre un eșec garantat, știe cum să le motiveze potențând întotdeauna părțile bune ale meseriei și punând în prim plan calitățile lor.

Carmen este un om cald și foarte blând, iar aceste atribute o ajută să se apropie de acelea pentru care are o responsabilitate. Le vorbește pe un ton mieros de fiecare dată, le ascultă ca o mamă, cu răbdare și interes, caută să găsească modalități inedite de a rezolva probleme.

Este trainer, psiholog, farmacolog, prietenă, colegă și soră. Gândește leacuri pentru orice, consiliază cu răbdarea și înțelepciunea unei femei trecute prin viață pe oricine, se apropie de sufletele tuturor mai mult decât ți-ai închipui la început. Se remarcă prin spiritul dreptății pe care-l manifestă de fiecare dată, căutând soluții de compromis ca modelele să plece întotdeauna acasă fericite.

De Carmen și de parcursul ei în domeniu suntem tare mândrii! Dă sens și scop echipei noastre, se postează în rolul împăciuitorului de fiecare dată, caută să rămână pozitivă și să transmită acest lucru mai departe! 

Carmen, îți mulțumim, iar pe tine, cititorule, te invităm să o cunoști față-n față, să te alături unei echipe care își prețuiește oamenii și valorile!

GO M.A.D. Studio 

Programează un interviu printr-un mesaj pe WhatsApp: 0741 545 555