young cozy woman outdoors

Trainerii noștri – Cătălina 

Trainerii sunt cei care sprijină modelele în a deprinde bune abilități de comunicare-n online, învățându-le să se exprime elegant, să refuze în aceeași manieră, să creeze conexiuni profunde cu utilizatorii spațiilor virtuale. 

Ne bazăm pe conversație și carismă, pe respectarea promisiunilor și buna organizare în echipă.

Cătălina este un alt om de bază care ne cinstește activitatea. Este alături de noi încă de la începuturi, am și pierdut șirul anilor. Să fie vreo 12 în total, dintre care ultimii 3 și i-a dedicat training-ului. Experiența de 9 ani ca și model a învățat-o toate dedesubturile meseriei, ajutând-o să deprindă bune abilități de leadership. 

Este genul de femeie cu un farmec aparte, sexy, puternică, impozantă. Este o femeie asumată și abilă, una care știe să se facă plăcută în rândul modelelor.

Dedicată drumului pe care și l-a ales, Cătălina știe să-și impună ideile într-o manieră non-autoritară, dar care ajunge să fie respectată. Este un om pragmatic, cu picioarele pe pământ, gata să înfrunte orice provocare ar putea să-i stea în cale. 

Deseori ne amuzăm și spunem: “Cătălina poate să mute munții dacă vrea!” și așa este! Este atât de dedicată încât nimic nu poate sta în calea îndeplinirii obiectivelor pe care și le-a setat. Mereu la curent cu statisticile, poate să prezică din timp parcursul unui model, deci este capabilă să ia măsuri în favoarea îmbunătățirii lucrurilor.

Nu este rigidă, ci din contră, deschisă sugestiilor, adaptabilă, dar mereu purtând același scop în minte: să fie bine, să le fie bine tuturor. Prioritizează starea de bine a modelelor, le sugerează care sunt cele mai potrivite momente în care să ia pauză, care sunt orele în care trebuie să fie concentrate la maximum, o pasionează felul în care este prezentată imaginea în online, gândește outfit-uri, sugerează modificări.

Modelele o iubesc, iar părerea ei cântărește mult în ochii lor. Este o foarte bună sfătuitoare, iar ideile ei sunt luate în considerare și puse-n practică. Manageriază foarte bine legătura dintre studio și modelele care îl reprezintă, respectă termenele și se străduiește să atingă target-urile. Și ce crezi?! Chiar îi iese, de minune, de fiecare dată!

Suntem profund recunoscători pentru că ne este alături încă de la începuturi, că am avut ocazia de a ne dezvolta împreună armonios, că ne sprijină munca, că respectă modelele și face din spațiul nostru comun o casă a înțelegerii, comunicării deschise, un loc în care muncim, câștigăm, ne organizăm, dar ne și respectăm reciproc! Totul cu un deosebit profesionalism!

Dacă simți că lipsa motivației este factorul care stă între tine și încasările generoase de care ai putea să te bucuri, îți sugerăm să schimbi puțin placa, să-ți iei inima-n dinți, să programezi un interviu cu noi, să vii la studio și să batem palma într-o colaborare de zile mari! La urma urmei, ce ai de pierdut dacă doar încerci?

GO M.A.D. – studio de videochat Galați 

WhatsApp: 0741 545 555