WhatsApp Image 2023 12 18 at 16.32.11 e52753fe

Trainerii noștri – Claudia 

Trainerii studio-urilor sunt oamenii care sprijină emoțional modelele și care susțin activitatea ce se transpune din realitate, pe micile ecrane. Sunt oamenii de bază la care se apelează mereu cu încredere în momentele dificile, sunt cei care încurajează și motivează femeile să-și dorească mai mult și să poată și mai mult.

Claudia noastră este trainer de mai bine de 4 ani de zile, fost model cu o experiență-n domeniu de 5 ani. În total, însumăm 9 ani de activitate în această industrie, timp care a modelat-o în așa fel încât să devină foarte eficientă în ceea ce face. 

Claudia este omul care vede, aude și știe tot. Este un lider înnăscut. Este la curent cu absolut tot ce se întâmplă în online, îi sunt cunoscute foarte bine tipologiile de membrii, precum și cerințele lor, știe cum să gestioneze o situație dificilă, dar și cum să ghideze modelele în așa fel încât să obțină încasări mari, într-un timp relativ scurt.

Eficiența-n persoană, așa o descriem pe minunata noastră colegă. Se îngrijește să ofere feedback-uri constructive de fiecare dată, cu scopul de a îmbunătăți performanța. Evaluează minuțios sesiunile ca să poată oferi sfaturi personalizate și ușor aplicabile fiecărui model în parte, este un trainer profesionist, acordat la realitate, un om care înțelege deosebit de bine principiile de funcționare ale site-urilor și deci, obține rezultate remarcabile. 

Claudia predă un stil de învățare eficient. Prin modalitatea ei inedită de a pune-n cuvinte lucrurile, acoperă aspecte esențiale ale industriei videochat-ului printre care se numără: tehnici de comunicare, aspecte tehnice ale platformelor, modalități de interacțiune cu membrii, gestionarea aspectelor legate de confidențialitate și aplanarea eventualelor conflicte izbucnite din nemulțumirea unora.

Ne place de ea că este o fire pozitivă, că emană o stare de bine de fiecare dată când pășește-n studio. Este un om a cărui părere contează pentru modele, iar deciziile ei sunt mereu calculate.

Ceea ce o face și mai deosebită pe Claudia este creativitatea de care dă dovadă atunci când modelele urmează să aibă ședințe foto. Ținând cont de personalitatea modelului, de stilul pe care-l preferă, de cum se manifestă, gândește rapid ceva ce se potrivește. Ideile ei sunt prețuite, iar rezultatele pe care le obține vorbesc de la sine. 

Pozitivă, pragmatică, rațională, eficientă, cooperantă, rapidă, așa este Claudia, trainer-ul nostru.

O apreciem pentru fiecare idee nepopulară pe care reușește s-o pună în aplicare, pentru fiecare reușită pe care o are, pentru bunele strategii de comunicare pe care le folosește, dar și pentru încrederea pe care și-a câștigat-o în rândul modelelor!

Pe tine cine te motivează să lucrezi eficient? Pe sfaturile cui te poți baza că dau rezultate dacă le pui în aplicare?

Haide la un interviu GO M.A.D. Studio ca să faci cunoștință cu echipa, cu trainerii, cu stilul nostru de a aborda videochat-ul! 

WhatsApp: 0741 545 555