WhatsApp Image 2023 12 18 at 16.32.00 a83d3028

Trainerii noștri – Lorena 

Trainerii sunt baza studio-urilor de videochat. Ei sunt acei oameni care nu doar că ajută modelele să își dezvolte abilitățile necesare care să le aducă succesul în carieră, ci reprezintă camaradul perfect de drum care este mereu gata să-și asume angajamentul de a naviga alături de tine prin furtuna provocărilor vieții, dar și a schimbărilor inerente prin care vei trece.

Lorena este cea mai tânără traineriță a echipei noastre. Lucrăm împreună de 2 ani de zile, timp în care am învățat unii de la alții multe. O numim adesea ‘copilul familiei’, dar acest copil dispune de inteligența emoțională a unui adult în toată firea. Este persoana cu cel mai pozitiv vibe dintre toate, este cea care radiază mereu de fericire și zău că ne întrebăm de unde atâta energie, dar nu vrea să ne dezvăluie secretul ei!

Printe abilitățile bune organizatorice, Lorena este un maestru al vizualului. Este cea care îndrumă modelele cu privire la aspect și la prezentare. Are cunoștințe în multe domenii, este o fată citită care nu se plafonează niciodată din a învăța mai multe. Ceea ce o face atât de deosebită pentru noi este viziunea ei estetică dezvoltată. Are skill-uri de editare foto/video, iar acest lucru îi permite să fuzioneze elementele de decor între ele astfel încât imaginea modelului să fie una armonioasă, nu aglomerată, nu obturată de altceva. Pune omul în prim plan căutând în permanență variante care să fie plăcute ochiului.

Tânără fiind, debordează mereu de energie și ne molipsește pe toate și pe toți cu veselia ei. Glumește, râde copios, îi face pe ceilalți să se simte ca acasă, înțeleși, acceptați, integrați.

Este mereu gata să sară-n ajutorul modelelor atunci când le lipsește inițiativa sau când i se pare ei că ceva ar putea merge mai bine altundeva, așadar, când outfit-ul modelului nu se potrivește cu camera pe care și-a ales-o sau era disponibilă, caută mereu soluții de compromis. O mută-n altă parte, aduce o vază, schimbă o pernă, poziționează altfel lumina, sugerează un retuș al machiajului și tot așa până când amândouă se arată mulțumite. Pentru ea contează mult felul în care fetele noastre se afișează-n online. Chiar dacă ea este omul din spatele camerelor, își dorește ca experiența membrilor să fie una plăcută.

Este foarte motivată să facă performanță, de aceea se implică la maximum în toate activitățile noastre. Urmărește cu atenție statisticile pe care site-urile le pun la dispoziție, identifică problemele acolo unde există și se consultă cu modelele pentru a găsi cea mai bună rezolvare. Vârsta n-a reprezentat niciodată un impediment pentru ea, iar cifra din buletin nu i-a subminat niciodată autoritatea, ci a ajutat-o să înțeleagă mai bine care sunt preocupările modelelor tinere, aflate la început de drum.

Lorena e un puseu de bucurie, e fresh și energică, e cea care ne motivează pe toți să lucrăm inteligent! Mulțumim Lorena că ne ești inspirație!

Tu cum crezi că te-ai înțelege cu un trainer a cărui vârsta nu este foarte înaintată? Te-ar înțelege oare mai bine?

Vino la un interviu marca GO M.A.D. Studio ca să afli! 

WhatsApp: 0741 545 555