young smiling blond model summer swimwear colourful bathing suit sexy carefree woman having fun going crazy female posing near blue wall studio cheerful happy

Tu cu ce întrebări pornești la drum, în videochat? 

Ne-am propus să lămurim câteva dintre întrebările pe care le primim cel mai des, atât în interviuri cât și în intreacțiunile online cu viitoarele modele. Iar dacă printre ele se numără și câteva dintr-ale tale, poate lecturarea acestui articol îți este de folos. 

Aspectul fizic este sau nu cheia succesului? 

Tinzi să crezi că da, nu-i așa? Ei bine, nu întotdeauna! Lucrurile sunt relative, așa ca-n viață. Oamenii sunt diferiți pretutindeni, nu cu toții apreciază look-urile de revistă și modelele trase la indigo. Unii optează pentru simplitate, eleganță, alții pot găsi în defectele tale cele mai frumoase atuuri! 

Fiecare apreciază diferit lucrurile, în funcție de ceea ce trăit și a simțit anterior! Asta nu trebuie însă să te sperie! Indiferent de insecuritățile pe care le porți cu tine, sub forma unui bagaj emoțional foarte greu, noi îți vom fi întotdeauna alături pentru a potența orice este mai bun! Iar dacă acceptarea nu pare să mai fie o soluție, te sprijinim financiar să repari orice consideri că nu ți se potrivește sau avantajează! 

Câți bani voi câștiga la început? 

Nimeni nu îți poate garanta o sumă exactă, iar cine o face, te minte cu siguranță! Promisiuni poți primi cu privire la o sumă minimă pe care o vei încasa, indiferent de performanțele tale. Însă, lucrurile se schimbă de la zi la zi, iar succesul tău depinde în totalitate de tine, de felul în care interacționezi cu membrii și cum reușești să te faci plăcută. 

Pe noi nu ne mai încălzesc promisiunile, ci doar performanțele! Ne surprind de fiecare dată modelele care pășesc timide pe ușa studio-ului nostru, iar la scurt timp se regăsesc pe cele mai înalte poziții-n top-uri! Sumele pe care le vei câștiga sunt controlate în totalitate de tine, de eforturile pe care dorești să le depui, de interesul pe care-l manifești față de acest job! 

Intimitatea mea… rămâne la fel ca înainte? 

Răspunsul este DA! Dacă te îngrijorezi cu privire la cine urmează să te vadă, da, îți putem garanta că rămâi anonimă, dacă optezi pentru asta! România se poate exclude de pe lista site-urilor pe care tu vei fi prezentă și chiar și așa, vei activa sub un alt nume, un nickname ales de tine, un alter ego pe care urmează să ți-l construiești. 

O vorbă din popor ne răsună-n minte când scriem aceste rânduri: Gura satului nici pământul n-o închide! Și, pe bună dreptate! Indiferent de ce alegi să faci în viață, există oameni care nu te vor agrea și vor împărți rumori care mai de care mai acide despre tine! Așadar, trebuie să înveți să trăiești pentru tine, nu pentru alții! Și să faci mereu ceea ce te face fericită, căci viața e una și e scurtă, nu e timp să pierzi vremea cu lucruri care nu te ajută să evoluezi! 

Haide alături de noi ca să te convingi că poți să fii fericită cu suficienți bani în buzunar, în același timp! Programează un interviu la GO M.A.D. by Best Studios!