summerbeach 5b4650c946e0fb005bfb3207

Tu unde-ți petreci vara? 

Individual sau colectiv, modelele noastre și-au stabilit planuri temeinice pentru vară! Fiecare ajunge exact acolo unde-și dorește și visează, căci nimic nu le stă-n cale! 

Iar ca să fie și mai distractiv, le ducem chiar noi în tabără! În perioada iulie-august, am rezervat cel mai exclusivist hotel de pe litoral, organizând cu tact câteva zile de pomină! 

Ne propunem ca împreună: 

  • Să ne cunoaștem mai bine! Să înlesnim o bună comunicare între colege, să ne aliniem principiile și valorile astfel încât echipa să ne devină o a doua familie în care grija, respectul și înțelegerea să primeze!
  • Să stabilim obiective pe care să le îndeplinim! Realiste, dar suficient de motivante, punem cap la cap idei, elaborăm strategii care să ne sprijine în drumul către succes! Analizăm greșelile, învățăm din ele, valorificăm atuurile, potențăm rezultatele!
  • Să ne distrăm, pe cinste! Să râdem, să glumim, să ne bucurăm de micile plăceri ale vieții, de un apus târziu, de un răsărit plin de speranță!
  • Să shopping-uim! Să ne reînnoim garderoba cu piese de top, să ne consultăm cu privire la asortări vestimentare, la culori nebune sau la stiluri care ne pun în valoare trăsăturile! 

E tare bine când învățăm că împreună suntem capabili să creăm lucruri minunate! Câștigul unul model ajunge dincolo de barierele materiale atunci când știe să-și adune-n jurul lui oameni de calitate! Iar aici, la GO M.A.D. Studio, exact asta căutăm – valoarea în oameni

Ori de câte ori te gândești să iei drumul acestui domeniu, sădește-n minte ideea respectului reciproc. Caută să colaborezi doar cu studio-uri care pun omul pe primul loc, care-i respectă deciziile, nu-i contestă barierele, îl înțeleg și-l sprijină în toate modurile posibile. Caută traineri care îți pot deveni prieteni înainte de îndrumători, manageri toleranți și deschiși, colege care te susțin și în fața cărora poți să te destinzi! Caută corectitudine, transparență și rigurozitate pe alocuri – este cea din urmă calitate care te motivează să devii cea mai bună versiune a ta! 

Iar dacă rezonezi cu ceea ce facem, cu ideile pe care le promovăm, cu stilul nostru nonconformist, dar sincer de a fi, cu ideea unui studio „altfel” decât ce ai întâlnit, programează-te la un interviu, ca să ne cunoaștem! 

Iar la anul, te luăm cu noi în tabăra modelelor! Ca să vezi că n-ai să vrei să mai pleci! 

WhatsApp: 0741 545 555