Un testimonial sincer despre experienta unui model de videochat

Un testimonial sincer despre experiența unui model de videochat

Salut toți cititorii acestui blog! Eu sunt A., am 28 de ani și lucrez în industria videochat-ului de peste 3 ani și jumătate. Am început la îndemnul unei amice – așa se întâmplă de obicei, auzi lucruri mișto și începi să-ți dorești să experimentezi. Ea făcea asta de câteva luni deja și era mulțumită de câștiguri. Mă aflam într-o perioadă dificilă a vieții mele, mă despărțisem recent de prietenul meu cu care am avut o relație de 4 ani și a trebuit să mă mut, iar ulterior să găsesc surse alternative de venit fiindcă nu mai puteam împărți plata chiriei la doi. 

Lucram ca și casier la un lanț de hipermarket-uri, pe vremea respectivă. Câștigam minimul pe economie, de abia reușeam să mă descurc cu plata cheltuielilor lunare. Nu-mi permiteam să ies în oraș, fiecare ban pe care-l strângeam se ducea doar pe achitarea facturilor, care la un moment dat, devenise copleșitoare. Eram tot timpul obosită, posomorâtă, nu reușeam să dorm bine, sufeream atacuri de panică și mă luptam să rezist până la următorul salariu. 

Într-o zi, prietena mea m-a vizitat și m-a întrebat de ce nu iau în considerare să încerc și altceva. Nici nu mă gândisem la asta până atunci, în mintea mea rulau doar grijile față de cheltuieli. Mi-a povestit despre ce face ea, în timpul liber – videochat. Dacă aș fi auzit din altă parte probabil nu aș fi crezut că este un job atât de fun și accesibil tuturor. Mi-am propus să încerc, oricum nu mai aveam ce pierde! 

Am început independent, de acasă, de pe canapeaua mea. Mi-am făcut cont pe unul din site-urile free de livechat, m-am îmbrăcat într-un tricou decoltat în V, un dress din dantelă și am intrat în primul meu room. În primele minute a fost liniște totală, apoi au început ușor, ușor, să intre oamenii. Îmi amintesc prima mea conversație pe chat, la început scriam doar la tastatură, eram timidă și nu știam ce să fac. Apoi, oamenii m-au încurajat să-mi deschid microfonul și să vorbesc. Am depășit și tracul pe la a 4 sau a 5-a interacțiune online. Începuse să-mi placă, discutam cu oameni noi, ascultam povești și relatam, la rândul meu, tot felul de lucruri trăznite. 

studio videochat galati

Știam însă că dacă-mi doresc cu adevărat să-mi monetizez activitatea este nevoie de mult efort, cumulat în luni de zile petrecute pe site-urile gratuite, construind din greu un grup fidel de urmăritori. Nu aveam răbdare, aveam nevoie de bani rapid, se apropia sfârșitul lunii și mi se solicita cu insistență plata chiriei. Atunci am apelat la GO M.A.D. Tot prin recomandări, am ajuns să accesez website-ul lor. Nu știam prea multe pe atunci, dar faptul că erau singurul studio certificat LiveJasmin din Galați mi-a dat încredere să aplic pentru un interviu. Trebuia să fie ceva serios la mijloc pentru a dobândi această titulatură, mi-am zis! 

M-a întâmpinat la interviu Andra (manager-ul studio-ului). O femeie extrem de deschisă, înțelegătoare și amuzantă. M-am relaxat imediat în prezența ei. Am discutat mult, aproape o oră din ce-mi aduc aminte, dar m-a convins definitiv că trebuie să rămân. 

A doua zi mă prezentam deja la studio, “sufeream” prima schimbare de look profesională, realizată de un make-up artist renumit în oraș. 

Au trecut 3 ani și câteva luni de atunci. Sunt tot aici, la GO M.A.D., viața mi s-a schimbat radical! Am reușit în tot acest timp să-mi cumpăr un apartament pe care l-am achitat integral, cu banii jos. Apoi, am putut să-mi achiziționez și mașina visurilor mele, dintr-o gamă de lux, la care nu aș fi sperat niciodată. Acum mă pregătesc să schimb peisajul, mă mut la casă, am realizat că am nevoie de liniște și ceva mai mult spațiu în garderobă. Nu mi-am pus problema banilor, îmi stă mintea doar la cum mi-ar place să o decorez, mă gândesc ceva minimalist, cu un touch boem.

În finalul acestei mini-povestiri, vreau să transmit tuturor fetelor care au ocazia să parcurgă acest text, că dacă sunt în căutare de un semn, un impuls, o motivație ca să realizeze o schimbare, poate povestea mea va fi de ajuns! Veniți la GO M.A.D., încercați videochat-ul, e super distractiv și life-changing! În plan financiar nu veți mai suferi nicio carență și garantez că veți avea the time of your life ca și model de videochat.

Ne vedem la studio, m-aș bucura să-mi fii colegă!

A., 28 ani, model GO M.A.D. cu experiență de 3 ani. 

Poți programa un interviu printr-un mesaj pe WhatsApp sau apelând nr. de telefon: 0741 545 555!