210316134738 02 wisdom project summer

Vara e pe terminate, însă vacanțele continuă 

La GO M.A.D. Studio modelele nu sunt descurajate de faptul că vara se încheie curând fiindcă știu că pot să se distreze la fel de bine și-n sezonul rece! Iar dacă zăpada nu le priește, vor opta întotdeauna pentru o destinație exotică, unde soarele rămâne la fel de prezent pe tot parcursul anului! 

Ceea ce-ți propunem și ție este te mobilizezi ca până de Revelion să ai cel puțin o excursie programată! 

 Iată cum poți să te organizezi: 

  1. Studiază industria – informează-te din cât mai multe surse de încredere despre ce presupune munca în videochat. Ai să rămâi surprinsă când o să realizezi că nu este ceea ce pare la prima vedere și nici nu e necesar să te dezbraci ca să câștigi bani!
  2. Evaluează-ți motivația – gândește-te care sunt motivele pentru care ți-ai dori să faci asta. Dacă crezi că te ajută, așează pe o foaie de hârtie avantajele și dezavantajele. Dacă punctele forte sunt mai multe decât cele-n minus, atunci ar trebui să-i dai o șansă, atâta timp cât te simți confortabilă cu acest lucru!
  3. Stabilește împreună cu trainer-ul tău care sunt platformele care ți se potrivesc – membrii întâmpină oriunde cu bucurie modelele, însă nu oriunde este și locul potrivit pentru ele! Consultă-te cu experiții domeniului și decide unde te-ai potrivi mai bine!
  4. Îngrijește-te constant de aspectul tău fizic –  nu este neapărat cel mai important factor al succesului în videochat, ierarhic vorbind, însă se numără cu siguranță printre primele! Asigură-te că ești mulțumităv de felul în care arăți și acordă (pe cât de des posibil) atenție îngrijirii personale!
  5.  Gestionează-ți eficient timpul – nu alerga dintr-o parte în alta lăsând treburile pe jumătate terminate! Concentrează-te pe a-ți organiza un orar astfel încât atunci când ajungi la studio, atenția ta să fie focalizată asupra membrilor și a task-urilor pe care le ai de îndeplinit, iar când pleci acasă, să-ți rămână suficient timp cât să faci ceea ce îți aduce bucurie!
  6. Nu renunța, chiar dacă nu-ți iese din prima – poate că ai să găsești această industrie ca fiind complicată la un prim contact, poate că nu vei atinge sume de zeci de mii de dolari în prima lună, însă cu siguranță vei reuși pe parcurs! Este vorba despre experință – pe care o câștigi în timp și adaptabilitate – pe care o formezi cunoscând secretele. 

Noi te așteptăm cu brațele deschise la o discuție, mai degrabă decât un interviu și-ți oferim șansa de a lucra într-o echipă care vede fericirea modelului drept adevăratul câștig! 

Programează-te acum pe WhatsApp, la nr. de telefon: 0741 545 555