fbpx

Ai curajul sa fii tu?

ai curajul sa fii tu videochat galati

Ai curajul sa fii tu?

Mi-am amintit azi de oracolul din copilarie. Daca nu stii ce-i ala un oracol, vezi articolul asta. Desi, daca ai sub 30 de ani trebuie sa fi avut unul, altfel cum aflai tu daca mult-adoratul de iubeste?!

Boon, si dupa ce treceai de toate intrebarile din oracol, la final trebuia sa lasi proprietarului oracolului un mesaj, sfat etc. – ceva motivational sau inspirational cum am zice noi azi. Ei, din toate intrebarile si raspunsurile vietii imi amintesc doar asta: „Sa ai curajul sa spui DA / Sa ai curajul sa spui NU / Si-n fiecare clipa a vietii / Sa ai curajul sa fii tu.” BAM! POW! POW! la corazón.

De ce mi se repeta asta azi in mine ca o mantra – nu stiu sau nu vreau sa iti spun. Anyhow, azi iti voi vorbi despre curajul asta de a fi tu. Il consider un subiect foarte bun pentru domeniul in care lucrez. (Daca nu ti-ai dat seama, esti pe site-ul unui studio de videochat din Galati.)

Iti vorbeam in urma cu doua saptamani despre dezamagiri si asumare. Zic sa citesti si articolul ala pentru ca se cam leaga lucrurile. Ai link aici.

Asadar, ce inseamna sa ai curajul sa fii tu?

Inseamna sa iti accepti unicitatea in forma ei cea mai pura si sa nu iti mai pese de ce zice Vasilica despre tine daca, de exemplu, ai ales sa faci videochat.

Inseamna sa te cunosti pe tine, sa ai incredere in tine, sa te bazezi pe tine si pe deciziile tale.

O femeie care are curajul sa fie ea insasi o simti de cum o vezi. Pentru ca exista ceva special in ea. Fie ca are un stil care la prima vedere ti s-ar parea excentric. Ori o minte plina de idei neobisnuite care contesta norma! Care nu ezita sa spuna da, nu sau ce are in cap.

E de la sine inteles ca oamenii care au curajul sa fie ei au si cele mai tari si inovative idei. De ce? Pentru ca nu se uita in stanga si-n dreapta. Pur si simplu nu ii intereseaza capra vecinului si ii cam doare la basca daca incepe capra aia sa behăie.

Treaba asta cu a avea curajul sa fii tu e nevoie sa fie un scop la care orice om pe lumea asta sa aspire. Pentru ca face viata mai usoara in muuuulte privinte.

Mo, acum zic sa-ti incerc curajul – bine, doar daca vrei mai mult in viata ta. Mai mult adica sa ai un venit mai mare, dar direct proportional cu asta inseamna si sa fii tu, eliberata de prejudecati si dornica de dezvoltare continua.

Daca iti suna bine ce ti-am spus mai sus, give us a call 0741 545 555 si programeaza un interviu sau acceseaza pagina de angajari videochat Galati de aici, completeaza formularul si te sunam noi. Bine, nu noi, ci don’șoara manager.

No Comments

Post A Comment

Buna, sunt Andra! Vrei mai multe informatii?

× Cum pot sa te ajut?