VIDEOCHAT NON ADULT

GO M.A.D GALAȚI

Distincția dintre videochat-ul adult și cel non-adult

Expunerea discretă este cea care caracterizează videochat-ul non-adult (HotFlirt). A fi model de videochat pentru această categorie de public presupune întreținerea unor convesații online (prin intermediul unei camere web) cu membrii din întreaga lume. Nuditatea la aceasta categorie nu este obligatorie, acest lucru exacerbând confortul fizic și moral al modelului.

Care este principiul de funcționare al videochat-ului non-adult?

Debutul în acest mediu de lucru presupune stabilirea unei relații cu membrii comunității. Oamenii au nevoie de socializare, de o persoană în fața căreia să se destăinuie, să povestească, să schimbe opinii și să împărtășească experiențe. Tu poți să fii acolo pentru ei, ajutându-i să se simtă înțeleși și acceptați. 

Obligativitatea de a poza nud și a fi îmbrăcată sumar în fața camerei nu există. De fapt, aceste lucruri sunt mai degraba descurajate. Ne preocupă îndeosebi starea de bine a membrilor cu care relaționăm și căutăm să formăm o legătură cu ei.

Care sunt câștigurile financiare de pe urma practicării videochat-ului non-adult?

În cadrul studio-ului nostru de videochat, la secțiunea non-adult, modelele debutante au încasat sume de până la 3.500$ (în prima lună) doar din susținerea conversațiilor online. Efortul depus a fost unul minim, iar câștigurile au fost considerabile. Despre cum au reușit să atingă această performanță atât de ușor și de repede, te putem lămuri la un interviu. Răspundem deschis și prompt tuturor întrebărilor tale și clarificăm preocupările față de venitul minim garantat precum și responsabilitățile unui model. Programează un interviu AICI (inserare buton call for action).

Care sunt beneficiile practicării videochat-ului non-adult?

Dacă iei în considerare practicarea videochat-ul non-adult, îți prezentăm câteva dintre avantajele unui asemenea job:

Dacă încă nu te-ai convins care este varianta ideală pentru tine (videochat-ul de acasă sau cel practicat la studio), suntem aici pentru a te susține în procesul luării unei decizii.

Videochat-ul realizat în cadrul unui studio oferă o serie de avantaje certe:

  • O cameră privată (în care poți să-ți desfășori activitatea), amenajată luxos și cu bun gust pentru a-ți completa imaginea.
  • Echipament profesional pus la dispoziție de către noi, în mod gratuit. Calitatea bună a sunetului și a imaginii sunt factori de neignorat, iar în acest sens, am achiziționat multiple echipamente profesionale pe care poți să le utilizezi în cadrul studio-ului nostru. 
  • Asistență permanentă din partea personalului – activitatea în mediul online poate deveni uneori problematică atunci când te confrunți cu diferite impedimente: conexiunea slabă la internet, imposibilitatea conectării pe platformele de videochat, erori ale sistemului de operare. Pentru toate acestea există o rezolvare, colegii noștri intervenind prompt pentru a asigura o bună desfășurare a activității tale. 
  • Posibilitatea de a accesa în mod rapid informații puse la dispoziție de către trainerii noștri. Interacțiunea om la om, nemijlocită de canalele de comunicare, poate fi de asemenea o bună modalitate de a clarifica aspectele lacunare. 
  • Machiajul profesionist realizat zilnic face parte din avantajele de care poți beneficia venind direct la studio. 
  • Posibilitatea socializării cu colegele de breaslă. Pauzele de relaxare, luate în compania colegelor și a unei cafele proaspete, sunt prilej bun de formare a unor prietenii de lungă durată. Schimburile de opinii, relatările experiențelor, empatia resimțită și oferită sunt variabilele ce pot contribui la optimizarea stării tale de bine.

Dacă consideri că videochat-ul non-adult este cel care te caracterizează și te poate ajuta să te dezvolți armonios, vino în echipa noastră!