young beautiful woman working depression holding sad happy emotion paper angry mad screaming frustrated furious shouting with anger looking up

 Ziua mea nu merge așa cum mi-am închipuit, ce fac? 

De câte ori nu te-ai confruntat cu zile mai puțin productive, la locul de muncă? De câte ori ai început dimineața optimist și ai încheiat ziua cu capul plecat? 

Se întâmplă și la videochat, dar înțelegem că este normal! 

Cum arată o zi mai puțin productivă la studio? 

  • Nu reușești să câștigi atât cât ți-ai planificat. 
  • Nu ești pe aceeași lungime de undă cu membrii cu care interacționezi. 
  • Ai parte de sugestii și fantezii pe care nu poți sau nu vrei să le îndeplinești. 
  • Nu poți să te conectezi cu urmăritorii tăi și acuzi o lipsă de inspirație cu privire la subiectele de conversație. 

Nu e o tragedie! Asta trebuie să ții minte! Absolut toate modelele au parte de perioade mai puțin bune în lumea online-ului, dar soluția pentru a depăși aceste perioade, este de a nu te lăsa descurajată, a nu catastrofa și a nu generaliza eșecul.  

Există zile în care nu înregistrezi câștiguri semnificative și mulțumitoare, dar niciodată nu ieși pe minus! O zi mai puțin bună n-ar trebui să te demoralizeze, ci mai degrabă să te motiveze să identifici problemele și soluțiile aferente pentru a le evita, pe viitor. 

GO M.A.D. Studio are întotdeauna grijă ca existența unei zile proaste să nu definească succesul tău ca și model. De aceea, îți venim în sprijin cu câteva sfaturi pe care le poți pune-n aplicare dacă și tu te confrunți cu astfel de perioade: 

  • Acceptă că nu întotdeauna poți fii la fel de productivă: suntem construiți în așa fel încât uneori cădem, dar trebuie să știm să cum și când să ne ridicăm! Avem zile în care ne simțim extraordinar, radiem de fericire și-i inspirăm pe cei din jur să adopte aceeași atitudine, dar există și perioade în care putem resimți mai adânc deznădejdea, tristețea, demotivarea. E okay! Acceptă-ți emoțiile, îmbrățișează-le fără să judeci prea aspru felul în care ele te fac să te simți!
  •  Comunică cu trainer-ul și colegele tale: mentorul tău dispune de multă experiență în domeniu și este la curent cu felul în care problemele tale pot găsi o rezolvare. Solicită-i sfatul! Vei primi la schimb îndrumare, înțelegere și blândețe, iar aceste atribute te vor ajuta să depășești cu brio perioada lipsită de satisfacție. 

Verbalizarea emoțiilor are un rol reglator, înțelegând asta deja te plasează într-o poziție superioară pe drumul remedierii problemei! 

  • Fă o retrospectivă constructivă: aici te va sprijini echipa cu rapoarte și statistici care îți vor fi utile. Imediat ce identifici ce nu merge, poți elabora noi strategii de acțiune.
  • Ia o pauză atunci când nu mai poți: asigură-te că între sesiunile de chat există pauze care să-ți permită să te deconectezi și relaxezi. Fă-ți o cafea, comandă-ți ceva de mâncare, împrospătează-ți machiajul și comunică cu ale tale colege! Soluțiile lor s-ar putea să te ajute să-ți gestionezi mai bine ziua! 

Amintește-ți mereu că este normal să treci prin perioade mai puțin bune și să ai zile cu care nu te mândrești, dar abordarea constructivă a situației, solicitarea sprijinului atunci când este necesar, comunicarea deschisă a emoțiilor, pot face diferența în gestionarea adaptativă a momentului! 

Hai la GO M.A.D. Studio ca să te bucuri de tot sprijinul de care ai nevoie!