woman preparing studio shooting

Cât de departe suntem în stare să mergem pentru o ședință foto? 

Cu siguranță știi că, o importanță aparte în munca unui model de videochat o reprezintă imaginea vizuală. Pozele. Dar nu orice fel de poze, nu cele blurate făcute cu telefonul, într-o lumină obscură, ci acelea realizate profesionist, într-un decor aparte, cu elemente spectaculoase de peisaj.

Iată că a venit momentul să-ți povestim despre cum își tratează studio-ul GO M.A.D. modelele atunci când vine vremea ședințelor foto!

Modelele aflate la început de drum:

Orice nou model cu care încheiăm o colaborare și pe care ne dorim să-l inițiem în spațiul online se bucură de o primire ca la carte. Imediat ce s-a familiarizat cu mediul de lucru, cu camerele din studio, cu aparatura tehnică, dar și cu echipa care-i va fi alături pe tot parcursul drumului, vine momentul în care ne concentrăm cu exclusivitate asupra imaginii pe care își dorește să o afișeze în spațiul virtual.

Pornim de la simplă discuție în care încercăm să ne dăm seama ce i s-ar potrivi în funcție de personalitatea pe care o are, dar și de nivelul extraversiunii pe care îl afișează. Dacă ne vorbește despre cum și-ar închipui că are o atitudine sexy, dar îmbrăcată, căutăm un outfit care să nu pară vulgar, dar care să evidențieze trăsăturile fizice cu care se poate mândri. Dacă este suficient de îndrăzneață, mândră și sigură de ceea ce este și poate afișa, atunci gândim o poveste în care, protagonista noastră capătă rolul unei femei fatale, tipul girl next door.

După care, ne consultăm cu make-up artiștii despre cum și-ar dori să arate, ce vrea să pună-n evidență (culoarea ochilor, volumul buzelor, pomeții accentuați etc.) și stabilim cărui look se va conforma pentru ședința respectivă. Bineînțeles că ultima decizie îi aparține modelului în cauză pentru că ne interesează ca ea să se simtă bine și să emane confidență.

Despre partea de decor și ambient se ocupă specialiștii artei vizuale, pregătiți temeinic să integreze imaginea femeii într-o poveste cu totul și cu totul aparte. Alegem playlist-ul preferat al modelului, vorbim pe tot parcursul ședinței, oferim sugestii cu privire la pozițiile care o avantajează, la mișcările care ar pune-o în valoare. Iar ei nu i se va părea o corvoadă, un task greu de îndeplinit și o cerință față de care să se rușineze, ci va fi starul zilei respective!

Modelele cu experiență:

Aici lucrurile se arată a fi fundamental diferite. Experiența pe care modelele o dobândesc de-a lungul timpului le permite să se cunoască mai bine, să înțeleagă ce le place și ce nu, cine își doresc să fie și ce imagine preferă să afișeze. Se identifică cu un personaj sau construiesc unul în baza trăsăturilor pe care le-au combinat selectiv din tot ceea ce au văzut în mediul online. Dacă și-au dorit vreodată să se pozeze pe un munte sau pe plajă, la apus de soare, dacă o poză realizată din zbor cu parașuta le-a servit drept inspirațională și-și doresc să o replicheze în maniera lor, dacă un decor opulent din incinta unei vile cu jacuzzi li s-a părut interesant atunci exact asta vom face!

Pentru modelele care au dobândit deja experiență închiriem locații speciale în care ele să se simtă at their best (trad.: în cea mai bună formă). Ne preocupăm să le îndeplinim idealurile în materie de imagine, să le ajutăm să afișeze orice consideră că li se potrivește și le reprezintă în totalitate!

Ședințele foto se realizează constant, la un interval de aproximativ 2 luni de zile. Așadar, dacă ai văzut vreun model pe Instagram care s-a pozat cocoțată în vârful muntelui sau într-un ciubăr cu vedere pitorească, suntem pregătiți să replicăm cu bucurie experiența, dar să o trăiești așa cum simți, în maniera ta personală! 

Un prim interviu la GO M.A.D. Studio te aduce mai aproape de visele tale! 

WhatsApp: 0741 545 555