disaster protection down row danger failure

Ce poți să faci când totul pare un eșec? 

Te-ai lovit vreodată de această situație? Ți s-a părut că luna ta se desfășoară atât de prost încât veniturile de la final nu ar putea să te mulțumească?

Toate modelele s-au regăsit în această situație, cel puțin o dată. Videochat-ul nu e doar lapte și miere, roz și praf de stele, e un job în care cunoști atât perioade bune, cât și mai puțin bune, însă cheia succesului unui model de top constă în felul în care reușește să gesioneze situațiile complicate.

Începuturile sunt mai mereu optimiste, te bucuri de ceea ce câștigi, cheltui cu mână largă gândindu-te că vei recupera, în timp, investițiile. Dar viața și planurile ne sunt uneori potrivnice, iar noi ne regăsim în niște situații inconfortabile pe care trebuie să le depășim.

Da, am o astfel de perioadă, cum procedez? De unde încep?

Ți-am spune că un prim pas este să nu te panichezi. Să rămâi calmă chiar și atunci când întrevezi o furtună (metaforic vorbind) la orizont. Agitându-te, vei stârni niște emoții puternice, care-ți vor eclipsa capacitatea de a lua decizii raționale.

În schimb, este util să recunoști, să identifici ceea ce simți. Dacă în interiorul tău își face loc furia, tristețea sau deznădejdea, vorbește despre emoțiile tale. Cu cine? Cu echipa, sunt oamenii care îți monitorizează progresul și cunosc toate dedesubturile acestei meserii. Spune-le că te-ai defocusat, că treci printr-o perioadă mai dificilă, că deși ai vrea să faci mai mult, simți că nu poți, iar asta te înfurie, în primă instanță, iar apoi te întristează fiindcă observi că rezultatele muncii tale nu sunt satisfăcătoare.

Și apoi?

Apoi păstrează o perspectivă echilibrată asupra lucrurilor. Înțelege că eșecul este o parte naturală a vieții și a oricărui domeniu de activitate. Încearcă să înțelegi că dacă începutul tău a fost strălucit, pe măsură ce timpul trece, lucrurile cresc și scad în intensitate, deopotrivă. Uneori poți să stai în online 8h și să nu faci aproape deloc bani, iar a doua zi să intre un membru care să cheltuie cu tine 20.000$ dintr-un foc.

Analizează și învață

Aruncă și tu o privire asupra parcursului contului tău. Identifică care momente au fost cele mai productive din punct de vedere financiar, gândește-te dacă ai acordat atunci mai multă atenție fizicului sau outfit-ului pe care l-ai purtat. Cum a fost munca ta din ultimul timp? Care este feedback-ul echipei? Ai primit vreo atenționare de la LiveJasmin, însoțită de niște indicații? Dacă da, ai urmat poate planul stabilit de către ei? Cum a mers? 

Nu te identifica cu eșecul

Dacă o lună nu ți-a mers bine, asta nu înseamnă că toate vor semăna. Dacă într-o zi ai reușit să faci mai mulți bani decât toate colegele tale din studio la un loc, asta nu înseamnă că așa va fi tot timpul (deși, noi toate ne-am dori!). Păstrează-ți întotdeauna confidența, încrede-te în capacitățile tale, în setul de skill-uri pe care l-ai dezvoltat, în abilitatea de a rezolva problemele.

Privește eșecul ca pe o oportunitate de învățare și creștere personală!

Credem că, echipa GO M.A.D. Studio se pricepe de minune la gestionarea zilelor reușite, dar și ale celor cu rezultate catastrofale. Credem în modelele noastre, în relația pe care am construit-o, în capacitatea de a identifica soluțiile cele mai potrivite în momentele de criză!

Alătură-te și tu colectivului nostru! Programează un interviu! 

WhatsApp: 0741 545 555