hiring waitress

Ce surse de informare accesezi înainte de a programa un interviu cu un studio de videochat? 

Pentru a lua decizia potrivită înainte de a bate palma cu un studio, este recomandat să ai în vedere câțiva indicatori. Ei te ajută să stabilești dacă mediul respectiv este sau nu potrivit pentru tine, dacă împărtășiți valori comune și dacă respectul față de modele este plasat la loc de cinste. 

Așadar, ne-am gândit să îți venim în sprijin cu câteva sugestii menite să îți ușureze munca de informare: 

  • Verifică platformele de social media: studio-urile respectabile activează pe Instagram și pe TikTok, fac live-uri în care răspund la cele mai comune întrebări și detaliază regulile după care se ghidează. Ascultă, urmărește și întreabă ori de câte ori ceva îți este neclar!
  • Caută recezii pe Google: oricine trece pragul unui studio și rămâne impresionat sau profund dezamăgit de un aspect, va vrea să-l facă public astfel încât alții să învețe din experiența respectivă. Se întâmplă uneori ca recenziile să fie foarte subiective, însă toate au la bază un dram de adevăr.
  • Solicită părerile prietenelor/cunoștințelor modele: cele care știu cel mai bine cu ce se mănâncă videochat-ul sunt cele care lucrează-n domeniu. Ele îți pot oferi o referință corectă și indicații pe care să le urmezi. Experiența lor, atât pozitivă cât și negativă, poate fi o lecție pentru tine! Învață din greșelile altora!
  • Ține cont și de intuiție: dacă ceva ți se pare suspect și neclar, este cazul să cercetezi mai mult! Deseori intuiția chiar funcționează atunci când ești pusă-n situația de a lua o decizie în favoarea ta. Permite-ți să te îndoiești puțin, s-ar putea să descoperi niște lucruri pe care le vezi cu alți ochi, mai agili, mai obiectivi, mai critici și analiști! 

Întreabă! Mult, oriunde și oricând! Întreabă înainte de interviu, întreabă manager-ul la interviu, solicită toate informațiile de care ai putea să ai nevoie ca să te asiguri că șederea ta într-un studio va fi o experiență cât se poate de plăcută, pentru ambele părți! 

La capitolul răbdare, GO M.A.D. Studio excelează! Ne facem mereu timp ca viitoarele modele să se simtă în siguranță și aibă control total asupra deciziilor lor! 

Te așteptăm la un interviu ca să te convingi cum arată lucrurile făcute cu simț de răspundere și dăruire! 

WhatsApp: 0741 545 555