model videochat

Rutina zilnică a unui model 

E important să fii organizată. Să dai activităților din viața ta un sens, o stabilitate. Acest lucru îți poate asigura o bunăstare mintală, dar și o mai bună performanță atât pe planul personal, cât și cel al carierei. 

Astfel, cum își organizează ziua un model de succes? 

  • Stabilește un ritual de la care nu se abate – o rutină care-i asigură un început prolific de zi. Asta se traduce prin: mișcare de dimineață, exerciții fizice ușoare, care să nu consume prea mult timp, dar să crească nivelul de energie, un skincare routine relaxant, folosind produse și tehnici de aplicare care să potențeze efectul activilor. Un mic dejun light, dar suficient de consistent încât să-ți ofere un boost de putere pentru a face față provocărilor de peste zi.
  • Consultă agenda înainte de a o lua din loc – planificarea înseamnă siguranță, orarul bine stabilit asigură posibilitatea de a acorda suficient timp activităților importante, dar și pauzelor mult necesare.
  • Alege potrivit vestimentația și make-up-ul de zi – în funcție de evenimentul la care urmează să participe, așadar: casual, classy sau office, timpul petrecut în dressing, dar și-n fața oglinzii nu este de neglijat pentru că atunci când arăți bine, la interior se simte la fel!
  • Pornește motivată să aibă succes, către studio – de cele mai multe ori, mindset-ul contează. Ce-ți pui în gând prima dată când te trezești dimineața – că trebuie să reușești. Că îți vei mobiliza întreaga energie pentru a-ți atinge obiectivul. Că ești perfect capabilă să o faci! 
  • Realizează importanța relaxării – conștientizează că mintea și trupul au nevoie de repaus, după orice zi plină de provocări. Iar relaxarea pentru fiecare înseamnă altceva: unele preferă shopping-ul, altele un film bun la cinema, un antrenament la sală, participarea la o petrecere sau organizarea unei seri cu jocuri de societate, în compania prietenilor. Orice te face să te deconectezi de la probleme, funcționează și e okay!
  • Nu neglijează odihna – modelele care au succes sunt echilibrate, înțeleg că un somn bun și odihnitor le asigură coerență în acțiuni și gândire, forță să o ia de la capăt și o stare generală mai bună. 

Tu câte dinte cele enumerate mai sus practici? Cum arată o zi din viața ta și ce ai putea să faci ca să o îmbunătățești? 

Hai să ne povestești la un interviu și-ți dezvăluim rețeta succesului nostru! 

WhatsApp: 0741 545 555