front view two stacks coins with jar plants

Cheltui sau economisești câștigurile din videochat? 

E o întrebare bună pe care ajungi să ți-o pui de abia după ce ai fond economic stabil. E drept că la început te vei face cheltuieli nejustificate, doar pentru a-ți valida munca și eforturile depuse, însă pe termen lung, trebuie să pui la punct o strategie pentru a valorifica ceea ce câștigi. 

Bani se fac, dar și mai important de atât este ce faci tu cu ei imediat ce-ți intră-n cont! 

Mulți ani de muncă petrecuți în acest domeniu ne permit să extrapolăm experiențele anterioare ale modelelor cu scopul de a îmbunătăți mindset-ul generațiilor ce vor urma. Iar dacă asculți atent, când trebuie și de cine trebuie, poți fi chiar tu aceea care le va da sfaturi financiare viitoarelor modele! 

În industria videochat-ului banii se fac ușor, dar tot la fel de ușor se și cheltuie, dacă: 

  • Nu ai un buget clar stabilit. Fă-ți ordine-n gânduri, pune pe hârtie veniturile și cheltuielile lunare. Estimează corect suma de care ai nevoie pentru a trăi așa cum îți dorești, preț de o lună de zile. Pentru început, limitează-te din a arunca cu banii-n stânga și-n dreapta. Fii cumpătată, asta ajută!
  • Nu reduci cheltuielile nenecesare. Mereu există alternative mai ieftine, iar cei care economisesc la timp, se bucură mai târziu de rezultate! Inventariază-ți abonamentele, gândește-te pe câte dintre ele le folosești constant, care-ți sunt utile și la care poți renunța. Fă același lucru și cu mesele-n oraș, gătitul acasă este mai puțin costisitor și-n plus e un prilej bun de a experimenta tot felul de invenții culinare. Nu se știe niciodată când se naște o pasiune din așa ceva!
  • Nu-ți creezi un fond de urgență. Nu trebuie să uiți că mereu apar situații neprevăzute care te silesc să bagi mâna adânc în buzunar. În aceste momente, trebuie să ai pe ce pune mâna! Alocă în fiecare lună o sumă acestui fond, astfel încât să poți acoperi între 3 și 6 luni de cheltuieli (practic să poți să nu faci nimic jumătate de an, dar să trăiești la fel de bine ca înainte).
  • Nu ai un plan solid de viitor. Ca să poți investi și reinvesti banii trebuie să-ți setezi din timp niște așteptări financiare. Obiectivul tău trebuie să fie realist, în concordanță cu ceea ce câștigi, dar și ce cheltui.
  • Nu ți-ai perfecționat abilitățile financiare. La GO M.A.D. Studio punem accent pe bani în toate sensurile posibile. Ne preocupăm să-i facem, dar și să-i cheltuim sănătos! Venim în sprijinul modelelor cu sfaturi financiare, cu împrumuturi (la nevoie), cu workshop-uri destinate inteligenței financiare. 

 Asigură-ți o stabilitatea și construiește un viitor prosper alături de echipa GO M.A.D. Studio! 

WhatsApp: 0741 545 555