burlesque attractive girl beautiful dress

Limbajul corpului, în videochat 

Ai tinde să nu-i acorzi prea multă importanță, nu-i așa? Ei bine, limbajul non-verbal în videochat contează foarte mult și este un aspect ce trebuie în permanență antrenat și îmbunătățit. 

Ceea ce transmiți dincolo de cuvinte îți poate aduce succesul sau asigura declinul. Ca să poți comunica eficient, să te faci plăcută și să atragi membrii de partea ta, ar trebui să iei în considerare următoarele: 

  • Expresia facială: chipul tău e ca o carte deschisă a emoțiilor pe care le trăiești, el transmite, chiar și inconștient (fără voia ta) interes sau dezinteres (după caz). Ca să te faci plăcută trebuie să zâmbești autentic, dar fără a exagera și a cădea, astfel, în penibil. Evită monotonia, expresiile care nu spun nimic de fapt, pentru ele creează între tine și interlocutor o distanță emoțională. Oamenii caută să vadă alți oameni, nu niște păpuși pe sticlă!
  • Poziția corpului: ea trebuie să fie mereu relaxată, să denote deschidere. Nu sta cu mâinile încrucișate, nu te apleca prea mult și evită să te întinzi, să faci mișcări bruște, în timpul sesiunilor online.
  • Contactul vizual: necesită mereu menținut pentru a arăta interes față de ceea ce se întâmplă. Încearcă să nu te uiți pe pereți, să nu te lași distrasă de zgomote sau mișcări din jurul tău atunci când conversezi cu membrii, pe chat. Privește camera, în acest fel oamenii vor știi că atenția ta se îndreaptă asupra lor.
  • Gesticulația mâinilor: trebuie menținută în limita bunului simț. Ea subliniază anumite emoții pe care tu le trăiești, însă gesturile trebuie să fie cumpătate, lipsite de prea multă agitație. Nu creezi un show de pantomimică, ci îți comunici deschiderea prin mișcări rafinate și elegante. 

Limbajul corpului în sine este o artă, una pe care noi căutăm mereu să o perfecționăm la GO M.A.D. Studio. Corectăm și îmbunătățim posturi, alegem cu grijă ce se vede dincolo de cameră. Totul sub îndrumare, căci nu ne naștem învățați, ci căutăm să adevenim mai buni pe zi ce trece! 

Vino în echipa noastră și-ți vom împărtăși secretele unui model care atinge doar succesul! 

     WhatsApp: 0741 545 555