high fashion look glamor closeup portrait beautiful sexy stylish young woman model lying white bed with bright makeup with red lips with perfect clean skin red lingerie

Feminitatea în industria noastră 

E importantă sau nu? Contează pentru membrii? Dacă da, atunci în ce măsură? Poate că te întrebi și nu găsești răspunsul. De aceea suntem noi aici, pentru tine! Ca să îți răspundem întrebărilor și să clarificăm nelămuririle. 

Să începem cu începutul. Ce e feminitatea? 

Un concept subiectiv pentru mulți dintre noi, care variază în funcție de cultură, de normele sociale la care ne adaptăm și nu în ultimul rând, în funcție de timp (ca și perioadă în care trăim). 

Însă, dincolo de asta, există trăsături pe care le putem asocia cu conceptul de feminitate, valabile în mai multe spectre culturale. Astfel…

Cum este văzută feminitatea prin ochii unui membru?

  • Delicatețe: modelele feminine sunt văzute ca fiind grațioase, cu mișcări fine, subtile, dar foarte bine controlate. Emană siguranță de sine prin comportament și vorbe.
  • Comunicare bună și capacitate de empatie: deși există tendința de a acorda mai mult credit aspectului fizic, abilitățile de comunicare eficientă pot fi văzute ca un indicator al feminității. Capacitatea de a manifesta compasiune față de trăirile omului cu care relaționezi este de asemenea un mare plus în ochii membrilor. În timp, vei învăța să-i înțelegi și să-i descoși doar din priviri.
  • Aspectul exterior: nu negăm importanța acestuia, căci o femeie senzuală dă dovadă de bun gust în îmbrăcăminte, în felul în care alege să-și accesorizeze ținutele, în opțiunile pentru machiaj. Își îngrijește manichiura, pedichiura, părul, are grijă ca aspectul să-i fie întotdeauna îngrijit.
  • Exprimarea emoțiilor: o femeie senzuală va alege să-și alterneze în mod deschis ceea ce gândește cu comportamentul manifestat. Se va conține din a utiliza expresii jignitoare, iar nemulțumirile și le va exprima calm și înțelept, comunicându-le.
  • Sensibilitate și creativitate: poți sesiza rapid schimbările de stare ale interlocutorului tău, iar într-un mod creativ și inedit vei putea redirecționa conversația și destinde atmosfera pentru a detensiona lucrurile. 

Câți bani aduce feminitatea? 

Suficienți, dacă ne întrebi pe noi! Videochat-ul poate fi despre echilibru, consimțământ, autenticitate și conversație adusă la rangul de artă. Desigur că, există limite, fizice, dar și mentale pe care modelul le propune și le stabilește într-un mod atât de respectuos încât nici nu încape vorbă de refuz. Feminin, elegant! 

Dacă simți că feminitatea ta nu este suficient de dezvoltată, dacă ești deschisă la a îmbunătăți anumite aspecte și a dobândi o altă viziune (mai profesionistă) asupra tendințelor din videochat, noi te invităm la o discuție, sub formă de interviu. Iar dacă n-o fi să-ți placă la noi, nu ești obligată să te întorci, doar față de tine să încerci măcar! 

GO M.A.D. Studio – Galați 

Întrebări și programări pe WhatsApp, la nr. de telefon: 0741 545 555