light bulb sparks creativity with illustration design generative ai

Creativitatea în videochat 

Să fii model de videochat presupune multe lucuri, dar printre ele se numără cu prioritate… creativitatea. Nu oricine poate să practice această meserie și cu siguranță ea nu este pentru toate gusturile! 

Pentru femeile care totuși își permit să iasă din zona lor de confort, să încerce lucuri noi, să-și potențeze atuurile feminine și să câștige bani de pe urma asta, poate că este job-ul ideal! 

De creativitate la locul de muncă este nevoie aproape oriunde și orice angajator apreciază această calitate. Noi considerăm că ea se potrivește cu precădere în domeniul în care noi activăm și anume, cel al online-ului, în care lumea este atât de ridigă, de bine structurată după algoritmi prestabiliți, încât orice fărâmă de culoare, adusă de creativitate, face diferența! 

Pentru început, trebuie să lămurim câteva noțiuni introductive, și anume, ce este creativitatea 

Un om creativ este definit ca unul care poate să ofere sensuri noi acelor lucruri care par obișnuite, de rutină. Ideile îndrăznețe, noi, inovative, fac parte și ele din această categorie. Orice soluție care poată să scoată din anonimat o situație sau un lucru banal este, o dovadă a creativității personale. 

Creativitatea e imaginație! Este felul în care dai un sens aparte lucrurilor din viața ta! E o disciplină, un atribut, o armă foarte puternică.

Și cum devine creativitatea utilă în videochat? 

Când îți asumi să mergi pe un drum atât de nonconformist precum este videochat-ul, trebuie să-ți dai frâu liber creativității! Trebuie să reinventezi ceea ce deja ai învățat și să aplici acolo unde este cazul, iar informațiile pe care le dobândești ca urmare a training-urilor absolvite trebuiesc folosite cu cap, ca să dea rezultate. 

Membrii apreciază noutatea, iar tu trebuie să știi să le oferi ceea ce ei își doresc să vadă! Începi cu un make-up care să te avantajeze, continui cu o ținută armonioasă și finalizezi cu aplicarea tehnicilor conversaționale pe care le înveți. Apreciezi cadourile lor și laudele pe care le primești, oferind la schimb atenția care le garantează exclusivitatea. 

Cum își dezvoltă un model de videochat creativitatea? 

E simplu! Lucrăm mult la asta, împreună. Nu trebuie să faci nimic singură, căci oferim asistență și disponibilitate a trainerilor 24/7. Însă, sunt anumite lucruri pe care poți să le faci pe cont propriu pentru a-ți dezvolta această abilitate.

Observă 

Observația este extrem de utilă atunci când lucrezi cu oamenii! Trebuie să-ți îndrepți atenția asupra tiparelor comportamentale pe care oamenii cu care interacționezi le manifestă, să identifici care sunt lucrurile care le plac, dar și cele care le displac, ce-i stimulează și ce-i fac să renunțe din a mai urmări un model. Oamenii oferă tot timpul indicii, trebuie să știi doar unde să privești! Nu e așa greu cum pare, nu te descuraja, la training-uri totul se învață! 

Ascultă 

Mulți ascultă, puțini înțeleg, este ceea ce am învățat despre oameni, de-a lungul a mulți ani de experiență atât cu modelele cât și-n online! A asculta e simplu, a înțelege mesajul din spate, este partea cea mai dificilă! Unii nu verbalizează ceea ce simt cu adevărat, dar îți oferă indicii pe care tu trebuie să le valorifici. 

Despre arta conversațională – cea mai utilă unealta a unui model, vom mai dezbate în alte articole sau poți învăța direct de la sursă, în cadrul formării tale ca și model. 

Și nu uita… nu este necesar să te nași cu o creativitate ieșită din comun, această abilitate se transformă, se modifică, se perfecționează și șlefuiește de-a lungul timpului, cu suportul adecvat! 

Și da, folosindu-te de resursele tale creative poți face mulți, foarte mulți bani! 

Vino la un interviu GO M.A.D. ca să vezi cum te poți folosi de ceva ce deja ai învățat, în avantajul tău!