beautiful fashion teen girl casual hipster isolated

Cum ar trebui să fie întâmpinate modelele noi? 

Tu la ce tratament te aștepți? 

Am rugat un model cu experiență în domeniu să ne vorbească despre felul în care femeile se așteaptă să fie primite și tratate atunci când trec pragul unui studio. Și iată ce am extras din discuția cu ea: 

Vorbesc din propria experiență […], ceea ce m-a atras la GO M.A.D. Studio este ambietul familial. Venim deja încărcate de probleme de acasă, avem copiii, studii de finalizat, responsabilități casnice și multe altele, însă am înțeles că pot să le gestionez pe toate și că e bine să mă detașez atunci când mă pornesc înspre job. Nu caut să scap de ele, ci doar să le pun pe pauză ca să devin funcțională. 

Ce anume te determină să fii atât de relaxată la noi? 

Vibe-ul bun! Trainerii, managerul, colegele – cu toții emană o bună dispoziție. Am parte de înțelegere dacă astăzi nu mă simt bine și nu pot performa la un nivel ridicat. Nu mi s-a reproșat nicio zi proastă sau o schimbare de dispoziție. Sunt tratată uman, iar asta contează cel mai mult! 

Ți-e greu să faci asta? Devine obositor uneori? 

Toate job-urile sunt obositoare. Unele te solicită fizic, altele mental. Aici nu se lucrează cu corpul, cu ci mintea. Important este că beneficiez de înțelegere și nimeni nu mă pune la colț. Am voie să greșesc, este acceptabil să nu facem mereu lucrurile după șablon! 

Care sunt reproșurile de care te-ai lovit în trecut când ai colaborat cu alte studio-uri? 

Sunt multe, mă doare când îmi amintesc. Mi s-a spus des că nu reușesc să mă ridic la nivelul așteptărilor, că nu fac suficienți bani, că nu dau tot ce am mai bun din mine. Am avut zile în care am închis camera și am început să plâng. Plecam de la studio mai încărcată decât veneam. Problemele se adunau și nimeni nu părea că dă un ban pe felul în care mă simt. 

Ce spun colegele tale care au simțit la un moment dat același lucru? 

Că e nevoie de înțelegere, compasiune, respect. Nu suntem roboți. Nu funcționăm la foc automat. Am agreat că preferăm să fim liniștite, înainte de toate. Banii vin și ei pe urmă, dar e necesar să poți să te simți bine ca să-i faci! 

Dacă ar fi să recomanzi studio-ul nostru mai departe, ce le-ai spune viitoarelor modele? 

Că e super tare aici! E funny atmosfera, toată lumea caută să aibă un vibe pozitiv. E profesional faptul că suntem luate-n seamă ca și oameni, în totalitatea emoțiilor și trăirilor noastre. Suntem întâi prietene, apoi colege. Nimeni nu e bossy, iar sarcinile nu sunt radicale. Poți să spui ‘pas’ dacă azi nu ți-e bine! Poți să alegi să fii tu, fără ca cineva să te judece! 

Ficare model ajunge la noi cu un arsenal al experiențelor trăite în alte părți. Fie că au practicat videochat-ul independent, de acasă sau la un alt studio sunt o carte deschisă pe care noi am învățat să o citim. Iar fără falsă modestie, ne place să credem că suntem printre cei mai buni, dintre cei mai buni! 

Hai să te convingi că este exact așa cum povestim! Programează o întrevedere cu noi, pe WhatsApp, la nr. de telefon: 0741 545 555