portrait young model with red lips wavy hair posing striped body white wall isolate

Promit studio-urile flexibilitate? 

De cele mai multe ori, da! Însă ce înseamnă aceasta și la ce îți folosește ne-am propus să detaliem în articolul de mai jos. 

Vedem reclame peste tot, ni se aduce la cunoștință că putem ‘lucra pe un program flexibil, cât dorim’, dar care sunt avantajele și dezavantajele? Ce înseamnă, de fapt, flexibil? 

Flexibilitatea programului de lucru nu este echivalentă cu un job part-time. Cine vă promite asta fie minte, fie omite detalii importante. Încasările consistente nu se fac în doar 4 ore de muncă, ci sunt rezultatul consistenței, disciplinei și determinării modelului în cauză. 

Un program maleabil, la GO M.A.D. Studio înseamnă: 

  • Posibilitatea de a-ți alege tura de lucru – fie dimineața, fie seara, astfel încât să poți să te sincronizezi cu celelalte lucruri pe care le ai de făcut. Dacă ești studentă poți să-ți rezervi dimineața pentru cursuri, iar seara să te loghezi online. Dacă ești mamă și începuturile de zile sunt cele care-ți dau cele mai mari bătăi de cap atunci când trebuie să-ți trezești copiii, să-i hrănești, să-i îmbraci și să-i duci la grădiniță, atunci probabil că cel mai potrivit pentru tine este să optezi pentru tura de după-amiază.
  • Avantajul de a putea lucra mai puțin în anumite perioade – nimeni nu bate din picior și urmărește să intri la fix pe ușă. Nimeni nu-ți contorizează la minut timpul petrecut online. Suntem un studio ce se bazează pe responsabilitatea pe care modelul o simte atât față de job-ul ei, cât și de membrii care-i sunt fideli. Așadar, vor fi perioade în care vei petrece mai puțin timp în fața calculatorului/telefonului, dar și altele-n care poate vei îngădui să mai rămâi peste program întrucât încasările pe care urmează să le primești sunt suficient de motivante și promițătoare. 

Mai mult, suntem deschiși și îngăduitori. Nimeni nu o să te penalizeze dacă ești în sesiune și dorești să te concentrezi pe învățat sau preferi să rămâi o zi acasă ca să-ți îngrijești copilul răcit. La fel ca voi, suntem oameni, avem familii și deci responsabilități față de ei. 

Ceea ce trebuie să ții minte este că: videochat-ul nu poate fi considerat întocmai un job part-time. Desigur că, poți să vii și 4 ore, însă banii pe care-i câștigi vor fi în concordanță cu orele petrecute online. La doar jumătate de program lucrat nu poți avea parte de 10.000$. Iar dacă ți s-a promis asta până acum… ar trebui să te informezi mai bine! Lucrurile nu stau așa, în realitate! 

Flexibilitatea înseamnă să poți să ajungi mai târziu sau să pleci mai devreme, însă nu să tragi chiulul, în mod intenționat. Studio-urile care pun la dispoziție această facilitate, o fac din drag față de modelele lor, însă cu toții ar trebui să explice, clar și concis, ce înseamnă flexibilitatea, fiindcă conceptul poate fi misinterpretat și poate căpăta conotații diferite în funcție de reperele noastre personale. 

Despre cine suntem și care sunt principiile după care funcționăm poți afla la un interviu!
Programează-te acum, pe WhatsApp: 0741 545 555