portrait smiling woman

Un model disciplinat 

Dacă tot am abordat subiectul flexibilității, dorim să aducem în discuție și tema disciplinei. Ce este ea și cum arată un model disciplinat? Sau, mai bine spus, care-i este conduita? 

Cum arată disciplina în viziunea GO M.A.D. Studio

O asociem cel mai des cu succesul. Înseamnă responsabilitate, respect și continuitate. Responsabilitate față de munca ta, de imaginea pe care o creezi, de membrii care te urmăresc. Respect de sine, întrucât o muncă organizată aduce cele mai bune rezultate posibil, iar în domeniul în care noi activăm, asta se traduce prin încasări consistente. Continuitate în acțiuni, frecvența cu care te loghezi online, cu care aduci zâmbete pe chipurile urmăritorilor tăi. 

De ce caută site-urile colaboratoare modele disciplinate? 

Pentru că ele sunt singurele care culeg cu adevărat roadele muncii lor. Un model ce dispune de această calitate își organizează eficient timpul și programul, este responsabil față de promisiunile făcute, respectă regulile și își concentrează eficient atenția în vederea îndeplinirii scopurilor personale. 

Așadar… cum arată un model disciplinat? 

  • Ține cont de organizare – își îndeplinește cu regularitate sarcinile și nu se abate de la orarul stabilit de ea însăși.
  • Manifestă auto-disciplină – se controlează și motivează să își ducă la bun sfârșit obiectivul.
  • Dispune de auto-control – traducem asta prin gestionarea eficientă a emoțiilor și impulsurilor, dar și manifestarea lor într-un mod agreabil. Astfel, un model controlat va știi să reacționeze corect în situații stresante sau mai puțin obișnuite. Se întâmplă și astfel de lucruri, deci orice trebuie luat în considerare și prevenit! Desigur că, nu se cere o suprimare a emoțiilor negative, ci mai degrabă conștientizarea lor și gestionarea adaptativă. Iar dacă nu ești încă suficient de stăpână pe tine, te învățăm să o faci! Nimeni nu se naște guru, iar asta e perfect în regulă!
  • Onorează promisiunile făcute – modelele disciplinate știu să-și țină cuvântul, iar dacă au format deja un angajament, iau toate măsurile necesare pentru a-l îndeplini. Membrii cu care urmează să interacționezi mizează foarte mult pe respectul tău și regularitatea cu care te afișezi în online, motiv pentru care sunt mai mult decât încântați să cheltuie bani în compania ta! 

Suntem mai mult decât deschiși să te ajutăm să te disciplinezi dacă nu ești întocmai mulțumită de cum se arată lucrurile la acest capitol. Avem răbdarea și experiența necesară pentru a te ajuta să te cunoști mai bine! 

Echipa noastră, formată din profesioniști, știe să abordeze orice problemă și găsesc mereu căi inedite de rezolvare a unei probleme. Totul este doar să vrei să reușești! Apoi vin și încasările și succesul! 

Programează un interviu cu noi, pe WhatsApp, pentru mai multe detalii și eventuale discuții: 0741 545 555