indoor shot pretty brunette black glasses sitting white table browsing network via digital tablet

Vreau să mă angajez în domeniu, cum procedez? 

Dacă ți-a trecut măcar o dată această întrebare prin minte, îți recomandăm să lecturezi acest articol de blog pentru a înțelege cum funcționează lucrurile în acest domeniu. Iar dacă la finalul acestuia nu te vei simți suficient de lămurită, te invităm să mai clarificăm și la un interviu! 

Cu ce începi?

  1.  Cu o cercetare amănunțită – cauți, citești, suni, întrebi! Cauți studio-uri din zona ta, dacă ceea ce ele îți pun la dispoziție nu te mulțumește, mărești aria de căutare, îndreptându-ți atenția înspre cele care oferă posibilitatea de a lucra și remote (trad.: de la distanță). Noi ne numărăm printre ei! Indiferent că te afli în celălalt capăt al țării, poți lucra cu noi! Chiar și de peste hotare! 

Citești review-urile – cauți informații pe forum-uri (ex.: videochatgalati.ro), verifici totuși veridicitatea lor. Cum? Încerci să contactezi modelele care au lăsat părerea respectivă. Începi o conversație și întrebi ceea ce te preocupă. 

Apoi suni – un telefon nu a deranjat niciodată pe nimeni! Majoritatea studio-urilor sunt deschise înspre a-ți oferii informațiile de care tu ai nevoie ca să poți lua o decizie. Bineînțeles că recomandăm un interviu, întrucât acesta este mai cuprinzător decât acele puține minute petrecute în apel. Un interviu nu înseamnă nici o promisiune și nici o angajare, poți opta să nu colaborezi cu respectivul studio dacă simți că nu te potrivești în peisaj. Dar fă măcar o încercare! Nu te costă nimic! Timpul înseamnă bani doar atunci când lucrezi deja în domeniu! 

Întrebi – orice te preocupă, orice-ți trece prin cap, indiferent de cât de nepotrivită ar fi întrebarea respectivă. Ai nevoie de detalii, întrebi! Programul, comisioanele, suma minimă garantată pe care poți începe să lucrezi, site-urile colaboratoare etc. 

  1.  Verificând certificarea studio-ului – de ce e importantă? Pentru că studio-urile acreditate sunt cele care se supun unor standarde de funcționare înalte. Ca să beneficieze de acest titlu îndeplinesc rigori specifice și nu-și pot asuma să trateze inechitabil un model. Numele lor este-n joc și nimeni nu-și dorește să-l murdărească!
  2.  Decizând cum îți dorești să practici videochat-ul – se poate lucra în multe moduri: venind deja cu un cont pe care l-ai crescut singură, adult, non-adult, OnlyFans, direct de la studio, bucurându-te de tot ceea-ți pune echipa la dispoziție sau de la depărtare (remote), cu laptop-ul sau telefonul tău. Pentru a decide cum este mai bine și care variantă ți se potrivește este indicat să discuți cu manager-ul studio-ului (în cazul nostru – Andra, pe care n-ai cum să n-o iubești!) pentru a primi îndrumare. În urma unui scurt set de întrebări te poate lămuri unde te potrivești cel mai bine. Discuția poate avea loc fie față-n față, fie online, prin intermediul unei conferințe. Ține minte că nu ești obligată să rămâi! Faptul că ai participat la un interviu nu înseamnă că deja ai acceptat să lucrezi, ci că tatonezi terenul! 

În altă ordine de idei… hai să ne cunoști și să afli exact ce te interesează despre acest domeniu controversat, dar foarte profitabil! 

WhatsApp: 0741 545 555