casual woman doing online shopping bed

Frumusețea – obligatorie-n videochat? 

Știm că te-ai gândit la asta! E firesc să fie așa! Să te îndrepți înspre oglindă și să te întrebi: sunt oare suficient de frumoasă și atrăgătoare încât să câștig sumele astronomice despre care se tot vorbește

Răspunsul nostru este categoric DA! Și ca să nu ai senzația că te aburim, o să-ți motivăm și raționamentul din spatele acestei certitudini. 

Ce este frumusețea? 

Cel mai relativ lucru pe care-l cunoaștem. O calitate fie înnăscută, fie dobândită care ne face să fim atractive pentru persoanele cu care intrăm în contact.  

Dar ce este atât de relativă? 

Pentru că noi, oamenii, suntem tare diferiți, iar ce îi place unuia, îi displace celuilalt și viceversa. Standardele de frumusețe variază în funcție de afinitățile personale (unii preferă blondele, alții consideră brunetele ca fiind mai sexy, este probabil cea mai rudimentară comparație pe care ai întâlnit-o), de cultura care definește identitatea și implicit viziunea (triburile din Africa au o total altă imagine despre cum arată o femeie frumoasă, chinezii, de asemenea, europenii se conformează altor standarde), de alți factori individuali și subiectivi (pentru unii bărbați sânii mari sunt atractivi, în vreme ce pentru alții, cei mici reperzintă un indicator al frumuseții). 

Să ne aducem aminte de epoca renașterii, în care picturile celebrilor artiști au modelat concepția despre frumusețea feminină. În acea perioadă, formele voluptoase, rotunjite, curbate, reprezentau un ideal al frumuseții. La cealaltă extremă, anii ’50 promovau celebra formă ‘clepsidră’, în care corpul ideal avea talia și umerii subțiri, iar șoldurile bine definite. 

Trăim o perioadă privilegiată d.p.d.v. estetic. În secolul nostru, frumusețea feminină este foarte diversificată și incluzivă. Regăsim atât în reclame, cât și în concepția colectivă, ideea că frumusețea are o varietate de forme, culori și stiluri. Aprecierea individualității a atins un apogeu, iar manifestarea acesteia permite apreciere indiferent de modalitate. 

Astfel, dacă te complexează felul în care arăți, trebuie să știi că alții ar putea să-l aprecieze! Iar dacă acest lucru nu servește drept argument suficient, ai la îndemână oricând opțiunea de a face o schimbare! Noi susținem și încurajăm procesul dacă acceptarea naturaleții și a propriului sine nu este suficientă! 

GO M.A.D. Studio te poate sprijini cu bani pentru intervenții estetice care să-ți ofere un boost de încredere-n sine, dar mai întâi de toate, permite-ne să te apreciem pentru ceea ce ești! Oferă și membrilor ocazia să o facă, iar apoi decide dacă schimbarea merită sau nu! 

Dă-ți voie să fii frumoasă, la un interviu! 

WhatsApp: 0741 545 555