young cozy woman outdoors

Videochat-ul, job ideal pentru studente la început de drum? 

Noi tindem să credem că da! Și ca să nu simți că te aburim, îți și argumentăm convingerea noastră! 

Începe școala, se caută chirii și job-uri care să ofere venituri suplimentare. Nu e ușor să fii student străin într-un oraș nou, fără posibilitatea de a te întreține singur sau necesitatea de a face concesii la fiecare pas. Poate că vrei să cinezi în oraș, dar e gol portofelul, poate că în trecere ai văzut o rochie frumoasă expusă-n vitrina unui magazin și ți-ai imaginat cât de bine ar sta pe tine, dar… din nou, consulți soldurile și realizezi că trebuie să-ți iei gândul! 

Modelele noastre care sunt studente au depășit de mult această perioadă! Iar cine crede că videochat-ul e incompatibil cu școala, se înșală amarnic, căci chiar și masterandele îndrăznesc să-și dorească mai mult! 

Iată câteva motive pentru care ai putea să iei în considerare colaborarea cu un studio, studentă fiind: 

  • Programul este cât se poate de flexibil – ai opțiuni, să lucrezi dimineața sau seara în funcție de cum îți este organizat orarul de cursuri. Dimineața poți participa la ore, iar seara să te loghezi online! Dar, atenție, flexibil nu înseamnă muncă puțină, ci posibilitatea de a te organiza cum vrei. Nu vorbim despre un job part-time, deși poți lucra și 4h, însă câștigurile tale vor fi în consecință! Noi nu te limităm cu nimic, îți dăm voie să muncești atât cât vrei, dar te putem ajuta să te ridici, dacă în tine vedem voință și există determinare!
  • Te întreții singură – știi sentimentul acela când trebuie să-ți suni părinții și să-i rogi să-ți trimită un pachet sau să transfere niște bani? Ale noastre fete știu și au confirmat că este inconfortabil, de aceea au luat atitudine. Dintr-un cămin supraaglomerat cu condiții precare de trai, s-au mutat într-un apartament închiriat. De la plimbatul cu autobuzul au ajuns să conducă mașina personală și să-i ajute chiar și pe părinți, cu bani! Rolurile se inversează atunci când ai de unde să dai, iar pentru oamenii dragi ție, ai mână largă la cheltuit! Așadar, ai bani să trăiești exact așa cum vrei!
  • Lucrul de acasă – dacă mediul în care stai îți oferă confort sporit și nu vrei să te deplasezi la studio, ai acum la dispoziție și această opțiune! Să lucrezi remote (de la distanță), pe aceiași bani. 
  • Confidențialitate – dacă vrei să separi viața profesională de cea privată, acum poți face asta! Identitatea ta rămâne anonimă pentru membrii care te urmăresc, dar și pentru cei ce frecventează site-urile pe care vei activa! 
  • Nu există cerințe de experiență în domeniu – nu ai nevoie de un background extins de studii ca să faci videochat, tot ce-ți trebuie este încrede în tine, puțină cunoaștere a limbii engleze și convingerea că o să reușești! De restul se ocupă echipa și trainerii alături de care o să lucrezi! 

Orice decizie ai lua în vremea studenției poate să fie definitorie pentru parcursul tău în viață! Dacă alegi să te chinui pentru bani puțini sau să câștigi folosindu-te de mintea și de feminitatea corpului tău, rămâne să cântărești de una singură! 

 Noi te primim, te sprijinim și sfătuim, dacă alegi să ni te alături! 

Programează un interviu și află mai multe informații despre cum se desfășoară acest job! WhatsApp: 0741 545 555